رسانه های آفریقایی از نقش پررنگ آمریکا و آفریقای جنوبی دوره آپارتاید در ساخت و اشاعه ویروس مرگبار ابولا برای رسیدن به اهداف کثیف کاهش نسل در قاره آفریقا پرده برداشتند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، روزنامه تایمز آفریقای جنوبی اعلام کرد: ویروس مرگبار و همه گیر ابولا که هم اکنون حدود 35 سال از شناسایی آن در سال 1979 می گذرد اواخر دسامبر 2013 در گینه شروع شد در حال حاضر، قاره آفریقا را با چالش جدی مواجه کرده است.
روزنامه ها و رسانه های کشور هلالی شکل گینه درغرب آفریقا هم از دولت و مسئولانشان خواستند تا جلوی ورود سربازان آمریکایی به کشورشان را بگیرند.
آمریکا به تازگی و به بهانه مقابله با ابولای دست ساز خود، 4000 هزار نظامی به غرب آفریقا اعزام می کند.
پروفسور سیرل برودریک متخصص بیماری های عفونی و میکروبی لیبریا معتقد است آمریکا با همکاری آفریقای جنوبی در سال 1975 میلادی در یک عملیات سری در کشور زئیر - جمهوری دموکراتیک کنگو - نخستین ویروس عفونی و مرگبار ابولا را با هدف کاهش جمعیت سیاهان قاره آفریقا را آزمایش و برای شیوع آن به صورت وسیع برنامه ریزی کردند.
85 درصد جمعیت 10 میلیون نفری گینه، مسلمان و باقیمانده اکثرا مسیحی اند.
این کشور شکلی هلالی دارد و سرچشمه رود نیجر در بلندیهای جنوب شرقی آن قرار گرفته است.
گینه هم اکنون یکی از اصلی ترین کانون شیوع بیماری ابولا است.
بر اساس آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت، همه گیری ابولا به جان باختن 3 هزار و 439 نفر از 7 هزار و 480 مورد آلودگی در پنج کشور سیرالئون، گینه، لیبریا، نیجریه و سنگال منجر شده است.
به گفته متخصصان بیماری های عفونی و میکروبی، ویروس هولناک ابولا یکی از ارگانیزم های اصلاح شده ژنتیکی است (GMO) که به عنوان اسلحه ای بیولوژِکی توسط شرکتی صنعتی - نظامی آمریکا با همکاری مسئولان بلند پایه دولت آپارتاید آفریقای جنوبی ساخته شد.
هورویتز در کتاب منطقه حساس که هم اکنون پرفروشترین کتاب نیویورک است می گوید: آمریکا در واقع ویروس ابولا را ساخت تا برای حفاظت از امنیت ملی خود و اسراییل و همچنین همپیمانان سابق خود در قاره آفریقای از جمله آفریقای جنوبی استفاده کند. براساس این آمار که تا دو روز پیش را شامل می شود در گینه 739 نفر از 1199 مورد و در سیرالئون 623 نفر از 2437 مورد جان خود را از دست دادند.
کارکنان بخش بهداشتی نیز 216 نفر از بین 377 تن قربانی داده اند.
هنوز هیچ واکسنی که ایمنی و سلامت و تاثیرگذاری آن در انسان تایید شده باشد، یافت نشده است.
طبق اعلامیه سازمان جهانی بهداشت 90 درصد مبتلایان به ابولا جان می سپارند.