عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با قدردانی از موضع رئیس جمهور مبنی بر ملاقات نکردن با اوباما گفت: خوشبختانه گفته آقای روحانی سناریوی غرب زدگان را ناکام گذاشت.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، آقای آقامحمدی در صحن مجلس در تذکری افزود : اینکه آقای ظریف می گوید اگر اوباما قول بدهد ما آن را قبول داریم ، گفته ای به دور از سیاست و تدبیر است .
وی همچنین در ادامه با قدردانی از موضع رئیس جمهور مبنی بر ملاقات نکردن با اوباما گفت : خوشبختانه گفته آقای روحانی سناریوی غرب زدگان را ناکام گذاشت بنابراین حضور آقای روحانی در نیویورک فرصتی است تا به زیاده خواهی های آمریکا پاسخ قاطع داده شود تا از خطوط قرمز ذره ای عدول صورت نگیرد.
اقامحمدی تاکید کرد : آمریکا ثابت کرده حتی به قراردادهای بین المللی و توافقات رسمی بی اعتناست که نمونه آن تحریم های اخیر علیه اشخاص ایرانی است .