رئیس سازمان خصوصی سازی با تاکید بر این که هرگونه تغییر و فروش سهام عدالت بی اعتبار است و خریدار متضرر می شود گفت: آنچه از سهام عدالت در دست مردم است، سهم نیست بلکه برگه های ثبت نام است.
به گزارش واحد مرکزی خبر؛ میرعلی اشرف پوری حسینی در نشستی خبری افزود: در این برگه ها که تنها ورقه ثبت نام است ، معلوم نیست که سهام کدام شرکت ثبت شده است و در آینده باید به برگه های سهام تبدیل شود و آن وقت است که اعتبار پیدا خواهد کرد و خرید و فروش آن ممنوع و بی اعتبار است. واریز شدن 25% سود سهام عدالت به خزانه
اشرف پوری حسینی با اشاره به اینکه تا امروز آنچه که از سود سهام عدالت دریافت و به خزانه واریز شده، به حدود ده هزار میلیارد تومان رسیده است گفت: اما آنچه درباره سهام عدالت قیمت گذاری شده بالغ بر 44 هزار میلیارد تومان است و بقیه آن هنوز به خزانه واریز نشده است.
وی با بیان اینکه قرار بود قیمت سهام عدالت از بابت سود آن به خزانه تسویه شود، گفت: سهام عدالت پیچیدگی های بسیار زیادی دارد که هم در شناسایی مشمولان و هم در قیمت گذاری قطعی سهام اختصاص یافته این پیچیدگیها دیده می شود. لایحه ساماندهی سهام عدالت
معاون وزیر اقتصاد گفت: برخی از شرکتهایی که گفته شده سهام آنها به سهام عدالت اختصاص یافته اصلاً وجود خارجی نداشته است یا قیمت آنها به میزانی که گفته می شود نمی ارزیده است؛ به همین دلیل وزارت امور اقتصادی و دارایی لایحه ای را با نام ساماندهی سهام عدالت تا چند روز آینده تقدیم دولت می کند.
وی گفت: باید فصل 6 اصل 44 در مجلس اصلاح شود تا در یک سال آینده با چالشی روبرو نشویم.
حسینی افزود : بر اساس این لایحه برای شناسایی مشمولان سهام عدالت پیشنهادهای جدیدی داریم و همچنین درباره نحوه تعامل مشمولان این سهام با شرکتهای دارنده سهام، نیاز به شفافسازی و احکام جدیدی داریم که امیدواریم با تصویب و اجرای این لایحه این ابهامات از بین برود.