شبکه خبری سی ان ان اذعان کرد پلیس امریکا با استفاده از تجهیزات نظامی ، عملا شهر فرگوسن را به شهری جنگ زده تبدیل ، و وجود نفربرهای زره پوش در این شهر چهره این شهر به شدت پلیسی و امنیتی کرده است.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از این شبکه ، با وجود برقراری ممنوعیت آمد و شد در فرگوسن آمریکا ، معترضان همچنان برای تظاهرات به خیابانها می آیند . سی ان ان می افزاید شمار ماموران امنیتی و پلیس و تجهیزات نظامی و پلیسی به شدت در حال افزایش است ضمن انکه چند دستگاه نفربر زرهی هم در مرکز شهر فرگوسن تردد می کند . این شهر در حال حاضر به شهری جنگ زده تبدیل شده است.
شبکه فرانس بیست و چهار هم از واشنگتن گزارش داد سرکوب مردم سیاه پوست در فرگوسن برای آرام کردن اوضاع بی نتیجه بوده است.
باب مک کالوف دادستان سنت لوئیس اعلام کرد:قصد دارد برای آغاز روند بررسی مدارک و شواهد درباره تیراندازی به براون ، یک هیئت منصفه را مامور این کار کند.
فرماندار میسوری نیزگفت مقررات منع آمد و شد شبانه در فرگوسن همچنان برقرار خواهد بود.
درگیریهای شهر فرگوسن در ایالت میسوری آمریکا در پی کشته شدن مایکل براون هجده ساله روی داده است . براون در حین قدم زدن در خیابان و در حین ورود به مجتمعی که مادر بزرگش در آنجا زندگی می کرد، به ضرب گلوله یک افسر پلیس کشته شد . شاهدان گفته اند با اخطار پلیس ، مایکل براون دستهای خود را بالا برد ، اما پلیس اعتنا نکرد و با چندین گلوله براون به قتل رساند. ( بحران فرگوسن نتیجه یک قرن تبعیض نژادی است)
روزنامه لس آنجلس تایمز نوشت آشوبها در شهر فرگوسون آمریکا منعکس کننده چند دهه تبعیض نژادی در ناحیه سنت لوئیس است.
کلاریسا هِیوارد استاد علوم سیاسی در دانشگاه واشنگتن به روزنامه لس آنجلس تایمز گفت ناحیه شهری سنت لوئیس به مدت صد سال نمونه بارزی از تبعیض نژادی بوده و روشها و سیاستها در این منطقه مشکلاتی را ایجاد کرده است که زیربنای تنشهای اخیر در فرگوسن است . کلارک مک فیل استاد ممتاز دانشگاه ایلی نویز در زمینه تاکتیکهای پلیس در کنترل تجمعات گفت که از شنیدن این مسئله که نود و پنج درصد ماموران اداره پلیس در یک شهر اکثرا سیاه پوست، سفید پوست اند، متعجب شدم . وی نتیجه ارزیابی اش از تاکتیکهای آنها را نیز تعجب آور خواند و گفت، ماموران پلیس هم به لحاظ آموزش و هم شیوه واکنش بسیار عقب مانده اند. (روزنامه نگار آمریکایی:نژادپرستی از انگیزه های خشونت پلیس آمریکاست)
تیم کینگ روزنامه نگار آمریکایی گفت نژادپرستی یکی از انگیزه های خشونت پلیس آمریکاست.
به گزارش پرس تی وی ، تیم کینگ گفت در بسیاری از شهرهای آمریکا پلیس رفتاری تبعیض آمیز علیه سیاهان دارد و درباره قتل نوجوان سیاهپوست هجده ساله در فرگوسن نیز پلیس حاضر نشده است ماموری که این نوجوان را به قتل رسانده است، معرفی کند . کینگ افزود متاسفانه پلیس آمریکا هر سال نظامی تر می شود و عملا آمریکا به تدریج به کشوری پلیس و نظامی تبدیل می شود. ( قیام فرگوسن ،انتفاضه سیاهپوستان بر ضد پلیس فاشیست آمریکاست )
رندی شورت فعال ضد نژادپرستی در آمریکا گفت آمریکا برای بردگی سیاهپوستان تشکیل شده است.
به گزارش پرس تی وی، رندی شورت افزود مشکلی اساسی سیاهپوستان آمریکا ، قانون اساسی این کشور است چون این قانون طوری تنظیم شده است که سیاهپوستان همچنان به عنوان برده در این کشور زندگی کنند . رندی شورت گفت دموکراسی در آمریکا که به عنوان رای اکثریت شناخته می شود، فریبی بیش نیست زیرا در دموکراسی واقعی اقلیتها از جمله سیاهپوستان باید از حقوق برابر با دیگران برخوردار باشند .وی افزود حاکمان آمریکا برای حقوق بشر هیچ کسی ارزش قائل نیستند.
رندی شورت گفت:«فشار به ما به نهایت خود رسیده است و شما اکنون شاهد یک انتفاضه سیاهپوستان به همراه دیگران علیه پلیس فاشیست هستید.» شورت ادامه داد تیراندازی های مرگبار مکرر و فقدان شفافیت جامعه سیاهپوستان آمریکا را به وحشت انداخته است.