به گزارش واحد مرکزی خبر، محمد علی پورمختار در حاشیه همایش نقد و بررسی پیش نویس لایحه جامع وکالت در جمع خبرنگاران افزود: حدود یک ماه پیش به محل تولید بنزین پتروشیمی در عسلویه سفر کردیم و شرکت تولیدکننده در آنجا ادعا کرد که بنزین تولیدی منطبق بر استاندارد است و آلاینده نیست.
رئیس کمیسیون اصل 90 گفت: پس از آن جلسه ای در تهران با حضور مسئولان وزارت نفت - شرکت پتروشیمی و سازمان حفاظت محیط زیست برگزار و مقرر شد این جلسه ادامه یابد؛ نظر کمیسیون تا دو هفته آینده اعلام می شود.
پس از ابلاغ مصوبه هیئت دولت مبنی بر حذف آروماتیک ها و ترکیبات حلقوی خطرناک از بنزین ( 10 اردیبهشت 93) و در پی آن اظهارات عباس کاظمی، معاون وزیر نفت (15 اردیبهشت 93) مبنی بر اینکه بنزین تولید شده در تأسیسات پتروشیمی، سرطان زاست و دلیل افزایش سرطان در کلان شهرها و تهران در چند سال اخیر نیز همین بنزین پتروشیمی بوده است، نمایندگان مجلس به ویژه اعضای فراکسیون انرژی و فراکسیون محیط زیست نسبت به کیفیت بنزین پتروشیمی و پیامدهای استفاده از آن بر سلامتی مردم و میزان آلودگی هوا واکنش نشان دادند.
بررسی عملکرد شرکت های سرمایه گذاری بانک ها
پور مختار همچنین در بخش دیگری از سخنانش گفت: کمیسیون اصل 90 درباره عملکرد شرکت های سرمایه گذاری بانک ها ورود کرده چرا که بر اساس اخبار رسیده، منابع زیادی در آن جا خوابیده است و فعالیت آن ها بازار را دچار چالش می کند زیرا در حوزه های ساخت و ساز و بورس ورود پیدا کرده اند.
وی افزود: تیم ویژه ای تشکیل داده ایم که در حال بررسی است و در پایان با ارائه گزارش در صحن علنی مجلس، اطلاع رسانی خواهیم کرد.
استقلال لازمه وکالت است
وی درباره لایحه جامع وکالت نیز گفت: استقلال لازمه وکالت است و باید به این جامعه اعتماد کنیم.
پورمختار افزود: اگر جایی تخلفی وجود دارد نمی توان استقلال آن دستگاه را به طور کلی زیر سوال برد بلکه باید ساز و کارهای مناسب و لازم برای نظارت و برخورد جدی با تعداد اندک متخلفان داشته باشیم.
وی تصریح کرد: یک نگرانی در جامعه وکالت موج می زند که نگرانی درستی است و از طرف دیگر راهش این نیست که این نهاد را وابسته به قوه قضائیه کنیم چرا که در آن صورت نمی توان آسیب هایش را رفع کرد.