دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در ادامه گفت: مشروعیت دولت گذشته کاملاً تأیید شده و نامشروع خواندن این دولت دقیقاً ادامه بحث فتنه است.
به گزارش واحد مرکزی خبر، محمدرضا باهنر در نشست خبری در ساختمان جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا کشیده شدن رسانهها به فضای انتخابات را به صلاح می دانید اظهار داشت: اکنون کشور مسائل زیادی پیش رو دارد که همه ارکان و قوا و نهادهای تصمیم گیر باید عزم خود را برای پیشبرد کارها و حل مشکلات به کار گیرند و اکنون فرصت مناسبی برای آغاز بحث های انتخاباتی در رسانه ها نیست و این را ظلمی بزرگ به مردم می دانیم.
وی افزود: البته تشکلهای سیاسی در درون خود مباحثی مطرح میکنند و ما هم در جبهه پیروان خط امام و رهبری، وحدت حداکثری اصولگرایان را در مواضع سیاسی دنبال می کنیم اما این مسائل نباید رسانه ای شود و همه رقبای سیاسی خود را از کشاندن این مباحث به رسانهها بر حذر می داریم.
باهنر گفت: البته برخی مشاوران نزدیک به رئیس جمهور حرف هایی می زنند که فکر می کنم بدون نظر رئیس جمهور این مباحث مطرح می شود.
وی افزود: اکنون باید همه به دنبال تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی باشند و باید به گونه ای گام برداریم که سال آینده بتوانیم گزارش کاری در این باره ارائه کنیم.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه هدف برخی رسانههای اصلاح طلب از نامشروع خواندن دولتهای نهم و دهم چیست گفت: در بحث دولت ها، مجالس و نهادهای حکومتی که انتخابی هستند طبیعی است که نقدهایی بر عملکردها و نتایج کارها صورت گیرد که اشکالی هم ندارد اما در خصوص این اظهارات باید گفت که نامشروع خواندن دولت گذشته، ادامه بحث فتنه است.
باهنر افزود: سران فتنه از بابت این گونه اظهار نظرها هزینه های زیادی به خود و نظام وارد کردند و طرح این اظهار نظرها کوبیدن بر طبل فتنهگران است و ما اجازه نمی دهیم برخی از فتنه گران سر از لانه بیرون آورند و بخواهند تجربه مذموم گذشته را تکرار کنند.
باهنر: فضای باز سیاسی به معنای ولنگاری نیست
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در خصوص حاشیه های سفر اشتون به ایران گفت: فضای باز سیاسی به معنای ولنگاری، بی حساب و کتاب بودن و بی در و دروازه بودن نیست.
محمدرضا باهنر در نشست خبری در ساختمان جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا حاشیه های سفر هیئت پارلمانی اروپا به ایران مجددا در سفر اخیر اشتون تکرار شد، افزود: فضای باز سیاسی جزو شعارهای دولت یازدهم بود و سیاست راهبردی مقام معظم رهبری در بحث سیاست خارجی و هسته ای، سیاست نرمش قهرمانانه است و این واژه معنا و مفهوم خود را دارد و از هر جهتی باید حفظ شود.
وی گفت: جمهوری اسلامی ایران یک سری ارزش هایی دارد که بر اساس آن پا فشرده است و معتقدیم اگر در این سال ها پیشرفتی هم داشته ایم به سبب پافشاری و اصرار بر ارزش ها بوده است.
باهنر تصریح کرد : متأسفانه در خصوص سفر گذشته هیئت پارلمانی و سفر اخیر اشتون به ایران این دو اتفاق تکرار شد که اتفاق مذمومی است و آن را به شدت محکوم می کنیم و معتقدیم دستگاه اطلاعاتی و دیپلماسی کشور باید پاسخ دهد.
وی گفت: اکنون در محافل مباحثی مطرح است که اصولاً سفر اشتون به ایران با این شرط بوده است و من نمی خواهم این موضوع را تأیید یا رد کنم و وزارت خارجه باید صریح و شفاف به این مسئله پاسخ دهد.
باهنر گفت: اگر وزارت خارجه مطلع بوده است که خطا کرده اند و اگر بگویند مطلع نبودیم، عذر بدتر از گناه است.
نایب رئیس دوم مجلس گفت: مجلس این موضوع را پیگیری می کند و نتیجه را به سمع و نظر مردم می رساند.
وی این گونه رفتارها را دخالتی آشکار در مسائل داخلی ایران خواند و گفت: ما که از گفتگوی برد- برد صحبت می کنیم باید مراقب باشیم چرا که این رفتارها مسیر را مخدوش می کند و ممکن است مسیر را ببندد که هم طرف مذاکره کننده و هم طرف ایرانی باید مواظب باشند.
اظهارات اخیر بان کی مون سخیف و نامربوط بود
محمدرضا باهنر افزود: برای ما روشن است که اگر این مقامات بین المللی دست نشاندگی خود را ثابت نکنند به این مقامات نمی رسند اما اینکه وی بخواهد مسائل داخلی نظام و استقلال، تمامیت ارضی و آزادی حکومت ها را در چارچوب حقوق بشر مخدوش کند حرف سخیف و بی ربطی است و به طور قطع این اظهار نظر سهو لسان نبوده است و وی باید جبران کند.
وی اضافه کرد: البته نظام دیپلماسی کشور نیز باید موضع شفافی بگیرد.
باهنر در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه نظرتان در باره فیس بوک چیست و آیا شما هم صفحه دارید گفت: من این موضوع را نمی پذیرم و این صفحه مال من نیست.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه سهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را در موضوعات کلان فرهنگی چقدر می دانید اظهار داشت: مسائل فرهنگی متنوع است و حتی طرح های بزرگ اقتصادی و عمرانی هم باید پیوست فرهنگی داشته باشد و مقوله فرهنگ از دیگر مقولهها جدا نیست.
باهنر گفت: نهادهای فرهنگی زیادی داریم که شامل منبرها، هیئتها، رسانه های تصویری و مکتوب، خطبای جمعه و دستگاههای مسئول ارتزاق کننده از خزانه مثل سازمان تبلیغات و حوزههای علمیه هستند اما این گستردگی مسئولیتها از وزارت ارشاد و دولت و مجلس رفع مسئولیت نمی کند.
وی افزود: وقتی وزیر ارشاد موضع یک جملهای می گیرد باید در باره آن پاسخ دهد.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: در یک روزنامه به احکام مسلم شرعی ما حمله شد و چنین اتفاقی در زمان جبهه ملی رخ داد که امام این جبهه را مرتد اعلام کرد اما اکنون که دادستان این روزنامه را موقتا تعطیل کرده است نباید بگوییم که روزنامه را نباید تعطیل کرد چرا که اگر کسی خطایی کرد باید برخورد شود.
وی افزود: در هر حال مسیر فرهنگی ما مشخص است و هر کتاب و فیلمی که مجوز می گیرد باید در آن مراقبت شود .
باهنر دغدغه های فرهنگی مقام معظم رهبری را جدی خواند و گفت: ایشان گاهی اوقات آنقدر در این مسائل ریز می شوند که روزی می فرمودند من از قضیه اسباب بازی هم رنج میبرم که منظورشان استفاده نکردن از نمادهای غربی در این موضوع بود.
وی افزود: تعدد مراکز فرهنگی از هیچ کدام از این مراکز سلب مسئولیت نمی کند و آنها که از حاکمیت ارتزاق می کنند باید در ادای وظایف خود دقیق باشند.
باهنر در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا قرار است در مجلس شورای اسلامی فراکسیون با عنوان حامیان دولت ایجاد شود گفت: حمایت یا نبود حمایت موضوع صفر و صدی نیست و طیف وسیعی از همکاریها و نقدها را می توانیم با هم داشته باشیم.
وی افزود: دولت با شعارهایی آمده است و برخی مشکلات تولید، گرانیها، آلودگی هوا و خشکی دریاچهها پیش روی دولت است که دولت باید خیلی تلاش کند اما رفع مشکلات، شدنی است.
باهنر با اشاره به اینکه مجلس با همه توان از دولت حمایت می کند گفت: خردگرایی، اعتدال، حل مشکلات مردم، دفاع از ارزشها و رعایت خطوط قرمز نظام، شرط های مجلس برای همکاری با دولت است.
وی افزود: دو فراکسیون اصولگرای مجلس و همچنین فراکسیون اصلاح طلبان در مجموع حامی دولت هستند و نقدهایی هم دارند و اینکه در مجلس فراکسیون جدیدی به نام حامیان دولت ایجاد شود بعید به نظر می رسد.
حل و فصل 80 درصد سوال از وزرا قبل از ارجاع به کمیسیون
نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی گفت: بیش از 80 درصد سوالات نمایندگان از وزراء قبل از ارجاع به کمیسیون، حل و فصل می شود.
محمدرضا باهنر در ادامه نشست خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا بیشترین سوالات از وزرا را اکنون در این دولت داشته اید؟ گفت: به طور قطع افزایش سوالات رشدی طبیعی دارد به این ترتیب که سوالات از وزرای دولت خاتمی در شش ماه اول این دولت کمتر از شش ماه اول دولت احمدی نژاد بود و اکنون هم سوالات از وزرای دولت یازدهم بیشتر شده است و من این رشد را طبیعی می دانم.
باهنر گفت: اینکه برخی می گویند سوالات وقت وزراء را می گیرد قبول ندارم چرا که بخشی از وقت وزرا و مسئولان در کشور باید صرف پاسخ به سوالات شود اما ما در مجلس سعی می کنیم بالای 80 درصد این سوالات قبل از ارجاع به کمیسیون حل و فصل شود.
وی افزود : توصیه ام به نمایندگان این است که خویشتن داری شان را بیشتر کنند و وزراء هم دل نازک نباشند چرا که لازمه وزیر بودن پاسخگو بودن است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه نمره ای به عملکرد دولت می دهید؟ گفت: نمره دادن زود است و هنوز امتحانات ثلث اول شروع نشده است.
باهنر افزود: در مجموع آغاز کار دولت در برخی مسائل اقتصادی خوب بود اما حرکت کند است و در بحث تولید شاهد اتفاقی نبوده ایم.
وی در عین حال کنترل های دولت در بحث تورم را خوب توصیف کرد و گفت: اگر دولت در این بخش ورود نمی کرد ناهنجاریهای بیشتری رخ می داد.
باهنر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مرز انتقاد و حمله به برخی مسئولان در مجلس و رسانه چیست؟ گفت: بالاخره شاید وزیری فکر کند اقدامات اشتون در سفر اخیرش به ایران اشکالی نداشته است و شاید درباره اظهارات بان کی مون هم وزیری به آن اشکال وارد نکند اما حرف ما این است که نباید از یک سری اصول بگذریم.
وی گفت: به هر حال خانم اشتون بدش نمی آید در ایران راهپیمایی شود و شعاری هم بدهند ؛ مگر آنها در اوکراین چه کردند؟
باهنر افزود: اگر قرار بود با ما اینگونه رفتار می شد نظام جمهوری اسلامی چند کفن پوسانده بود و اقتدار کنونی مان به سبب ایستادگی بر مواضع و اصول است.
وی گفت: میهمان خارجی بدون اجازه میزبان جایی نباید برود و خانم اشتون قرار نبود کار دزدکی کند .
نماینده مردم تهران ادامه داد: بالاخره مجلس حساسیت نشان می دهد و معتقدیم انتقادها باید مشفقانه باشد نه کینه توزانه و از واژه های سخیف و تند هم نباید استفاده کرد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مجلس چه برنامه عملی برای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی دارد ؟ گفت: از نظر ما باید قوانین کشور را مجدد بررسی کرد چرا که برخی قوانین در جهت اقتصاد مقاومتی نیست و قانونی مانند بهبود فضای کسب و کار معطل مانده و دولت دهم اجرا نکرد و دولت یازدهم قرار است اجرا کند.
باهنر ادامه داد: قانون برنامه پنجم بیش از هزار و 100 حکم قانونی دارد که تعداد زیادی از آن در راستای اقتصاد مقاومتی است.
نائب رئیس دوم مجلس گفت: یک سری قوانین هم مزاحم است که مانع و سد راه تولید و اقتصاد جهادی است که باید لغو شود .
وی گفت: ما در کارگروهی به دنبال مجزا کردن قوانین هستیم و برخی قوانین جدید هم باید تصویب شود.
باهنر گفت: امیدواریم تا دو ماه آینده بتوانیم کارگروه مشترکی با دولت و قوه قضائیه در این خصوص تشکیل دهیم و همه فعالان سیاسی ، اقتصادی و استادان دانشگاه باید به کمک بیایند چرا که شخص مقام معظم رهبری کاملا این موضوع را باز کرده اند و بهانه ای وجود ندارد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه درگیری میان وزیر اطلاعات با آقای کوچک زاده به کجا رسیده است گفت: در این باره اطلاع دقیقی ندارم اما در هیئت نظارت بر عملکرد نمایندگان، هر وزیر ، نماینده و کس دیگری می تواند شکایت خود را اعلام کند.
باهنر گفت: اگر اظهار نظر نماینده در راستای وظایف قانونی نمایندگی باشد و حدود رعایت شود از این نماینده حمایت می کنیم اما در غیر این صورت به نماینده تذکر و اخطار داده خواهد شد.
نائب رئیس دوم مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اقدامات اخیر اشتون در روند مذاکرات تاثیر نخواهد گذاشت؟ افزود: ما در مذاکراتمان با 1+5 بارها تاکید کرده ایم که فقط در بحث هسته ای مذاکره می کنیم و بنایمان گفتگوی برد- برد است.
باهنر گفت: در 35 سال گذشته همواره برد باخت بوده است و ما در بازی برد باخت مجربیم و امکانات فراوان داریم.
وی تصریح کرد : ما پیشنهاد شرکت در بازی برد برد را داده ایم اما هم اکنون برای ادامه بازی بردباخت در زمینه های سیاسی و جنگ سرد و حتی گرم آماده ایم و خواهند دید که بازنده کیست؟
وی در پایان گفت: اگر خانم اشتون و اربابانشان فکر می کنند می توانند مذاکرات هسته ای را به مسائل دیگر بکشانند بدانند که نخواهند توانست.