دکتر انوشیروان محسنی بندپی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: بر اساس بند الف ماده 38 قانون برنامه پنجم توسعه ، پوشش فراگیر، همگانی و اجباری بیمه سلامت تا پایان این برنامه (سال 94) تکمیل می شود.
وی درباره بیمه بیماران روی تخت های بیمارستان افزود: صندوق بیمه ایرانیان که زیر پوشش سازمان بیمه سلامت است این گونه بیمه را بر اساس تکلیف قانونی و به صورت فردی ارائه می کند اما این مدل بیمه ای درستی نیست.
محسنی بندپی اضافه کرد: شناسایی 850 سکونتگاه غیررسمی در حاشیه کلانشهرها با همکاری ستاد توانمندسازی سکونتگاه های غیر رسمی به منظور تشکیل بانک اطلاعاتی و صدور دفترچه بیمه سلامت برای افراد بیکار، بی بضاعت و نیازمند ساکن در این مناطق در دستور کار و اولویت قرار دارد.
وی افزود: با همکاری معاونت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تمام مقاطع تحصیلی همچنین صدور شناسنامه عکس دار و گذرنامه، ارائه دفترچه بیمه سلامت برای پوشش فراگیر بیمه ای ضروری است.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: 16 و 6 دهم درصد از جمعیت کشور معادل 10 تا 13 میلیون نفر بیمه سلامت ندارند، که براساس برنامه 5 میلیون نفر در سال 93 زیر پوشش بیمه سلامت قرار می گیرند و بقیه نیز تا پایان سال 94 دفترچه بیمه سلامت دریافت می کنند.
وی افزود: قانون بیمه همگانی از سال 73 تاکنون به سبب کمبود بودجه معطل مانده است، اما در دولت با تعیین 10 محور و شناسایی مناطق حاشیه ای همچنین تدوین آیین نامه و تصویب در شورایعالی بیمه اجرا خواهد شد.
محسنی بندپی اضافه کرد: اکنون برنامه پوشش فراگیر بیمه سلامت برای تصویب در اختیار هیات دولت است که پس از تصویب اجرایی می شود.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: باید بیمه سلامت نگر به صورت نهادینه، فراگیر و تبدیل به فرهنگ شود.