اختتامیه نمایشگاه آثار منتخب دهمین جشنواره ملی «بومتن» در بخش دیبا و رقابتهای نقش تنپوش با معرفی طراحان برتر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اختتامیه نمایشگاه آثار منتخب دهمین جشنواره ملی «بومتن» در بخش دیبا و رقابتهای نقش تنپوش، عصر چهارشنبه ۳ اردیبهشتماه با حضور هنرمندان و مسئولین در در سالن استاد جلیل شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار شد.
در این مراسم رئیس جهاددانشگاهی واحد هنر با اشاره به اینکه «بومتن» یعنی کنشگری ما برای هدفمند کردن فرهنگ پوشش، گفت: در دهمین دوره از این جشنواره سعی کردیم تا کیفیت را بر کمیت ارجح بدانیم و با سختگیری زیاد کارها را انتخاب کنیم.
امین مختاری افزود: البته با بچهها روند مشاوره و تامین مواد اولیه را داشتیم و در این زمینه کمک کردیم که کیفیت افزایش یابد، هرچند که حتما کاستی هم وجود داشته اما سعی میکنیم رو به جلو باشیم و خوشحال میشویم اگر نقدها و نکات سازنده را بشنویم.
در ادامه مراسم ابولقاسم شیرازی رئیس اتحادیه پوشاک تهران گفت: آثار دهمین دوره بسیار با کیفیت و ارزشمند است. ما هم در صنف دغدغه جدی مد و لباس را داریم.
او افزود: در حوزه آموزش و طراحی در اتحادیه پوشاک تهران تقریبا ۱۵ سال است که فعال هستیم و به طراحان پوشاک آموزش تجاریسازی میدهیم تا با انبوهسازی محصول خود را به بازار عرضه کنند.
شیرازی ادامه داد: به منتخبین اول تا سوم دهمین جشنواره بومتن به صورت رایگان آموزش تجاریسازی خواهیم داد و خود را موظف میدانیم آنها را به کارگاههای تولیدی معرفی کنیم تا در آنجا اشتغال پیدا کنند.
او افزود: در سطح تهران بالغ بر ۱۰ هزار واحد تولیدی وجود دارد که از هنر طراحان استفاده میکنند تا فعالیت هنر - صنعت مد و لباس تقویت شود.
در ادامه مراسم برگزیدگان بخش دیبا ویژه «طراحی و اجرای لوک اداری بانوان شامل ست مانتو، شلوار و مقنعه» معرفی شدند:
رتبه اول: فرنوش داوری
رتبه دوم: مهسا جوهری
رتبه سوم: فاطمه خلیلی
در ادامه برگزیدگان «نقش تنپوش» ویژه طراحی نقوش روی تیشرت و شال و روسری با موضوع «منابع طبیعی و تاریخی ایران» معرفی شدند:
---بخش شال و روسری
رتبه اول: فاطمه داوودآبادی
رتبه دوم: صالحه سیدزهتاب
رتبه سوم: زهرا رستمی
----بخش تیشرت
رتبه اول: فاطمه دستاران
رتبه دوم: مبینا آخوندی
رتبه سوم: ستاره درخششنیا
دهمین دوره جشنواره ملی پوشاک بومتن با هدف کمک به انتقال مفاهیم و مؤلفههای فرهنگ، هنر و تمدن ایرانی - اسلامی از طریق پوشاک، بسترسازی برای حضور فعال هنرمندان و طراحان خلاق در عرصه صنعت مد و لباس کشور، استعدادیابی و کمک به رشد خلاقیت جوانان و ایجاد ارتباط مستقیم با صنعت و کمک به تجاریسازی و تولید طرحهای منتخب جشنواره، در دو بخش مسابقه نقش تنپوش و مسابقه طراحی لباس دیبا برگزار شد.
بخشهای رقابتی این جشنواره در دو شاخه اصلی مسابقه نقش تنپوش، ویژه طراحی نقوش روی تیشرت و شال و روسری با موضوع «منابع طبیعی و تاریخی ایران» و مسابقه طراحی لباس دیبا، ویژه «طراحی و اجرای لوک اداری بانوان شامل ست: مانتو، شلوار و مقنعه» برگزار شد.