معاون حقوقی قوه قضائیه گفت: در شیوه برخورد و بکارگیری سربازان باید نگاهها تغییر کند و لازمه آن تست روانی ، شخصیتی، تخصصی و مهارتی از سربازان است.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر،حجت الاسلام و المسلمین علی رازینی در مجمع پیشگیری از وقوع جرم نیروهای مسلح استان تهران افزود: بسیاری از جرایم نظیر قتل و خودزنی در نیروهای مسلح قابل کنترل است.
وی گفت : برای مثال سربازی که از ناراحتی خاصی چون صرع رنج می برد نباید در پادگان ها نگهداشت و در این خصوص باید فرماندهان و مسئولان پادگانها موضوعات را به دقت رصد کنند.
رئیس اسبق سازمان قضایی نیروهای مسلح افزود : برخی سربازان نیز به دلایلی بعضا موجه در میانه های راه از ادامه سربازی سر باز می زنند که نباید این ها را تحت فشار قرار داد.
رازینی گفت: اگر از سربازان در پادگانها و در دیگر مراکز خدمتی ، استفاده بهتر شود از بسیاری از جرائم مانند قتل و خودزنی پیشگیری می شود.
وی افزود : هم اکنون قضات به مدد فرماندهان نیروهای مسلح آمده اند و بازرسی ها ، حفاظت و عقیدتی - سیاسی باید بهتر از این عمل کنند.
توصیه رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح به دارندگان مجوز حمل سلاح
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت : مجوز داشتن حمل سلاح الزاماً به معنای انجام قتل نیست و خیلی اوقات تیراندازی ضرورتی ندارد.
حجت الاسلام و المسلمین محمد کاظم بهرامی در مجمع پیشگیری از وقوع جرم نیروهای مسلح استان تهران با اشاره به روایاتی در بحث نکوهش قتل و خودزنی افزود: یکی از مهمترین زمینه های وقوع قتل در نیروهای مسلح، استفاده از سلاح و مجوز حمل سلاح است.
وی گفت: در عین اینکه نیروهای مسلح باید حافظ امنیت کشور باشند اما در برخی پرونده ها به این نتیجه رسیدیم که تیراندازی اصلاً ضرورتی نداشت و در برخی موارد هم با تیراندازی های مکرر و زیاد مواجهیم که آنجا هم ضرورتی نداشته است.
بهرامی افزود: برخی از این اقدامات در مناطق مرزی موجب تجمع، نگرانی و بدبینی مردم هم می شود.
وی گفت: مقابله با قاچاقچیان و افرادی که در مرزها تردد دارند صرفاً از طریق کشتن آنها نیست و باید در خصوص نحوه استاده از سلاح آموزش های لازم داده شود.