رصد سامانهای مأموریتهای سازمان اداری و استخدامی کشور
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: همه نقشه راه این سازمان در سامانه MBO پیادهسازی شده و نظارت، پایش و اجرای طرحها، ممکن و اسنادی از جمله سند تحول دولت هوشمند، تدوین شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شورای مدیران سازمان اداری و استخدامی کشور با حضور علاءالدین رفیعزاده، رئیس این سازمان برگزار شد.
رفیعزاده با بیان این مطلب که مأموریت سازمان در قالب دو سند تحول نظام اداری و دولت هوشمند تعریف شده است، گفت: این اسناد دارای طرحها و برنامههای اجرایی بسیاری است که باید تبیین شود.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، اظهار داشت: همه نقشه راه این سازمان در سامانه MBO پیادهسازی شده و در این سامانه، امکان نظارت، پایش و اجرای طرحها ممکن است؛ برای سازمان اداری و استخدامی، اسنادی از جمله سند تحول دولت هوشمند تدوین شده است. انشاءالله شاهد حرکت عمده در مسیر دولت هوشمند باشیم.
در ادامه، کامل داوودی، رئیس مرکز بازرسی، نظارت بر خدمات عمومی و فوریتهای اداری سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اقدامات این مرکز درباره طرح مهم «فواد» و توجه به نارضایتی ۷۵ درصدی دریافتکنندگان خدمات اداری، گفت: عمده نارضایتیها به نبود رسیدگی، حضور نداشتن کارمندان و تعیین نشدن جایگزین مرتبط است.
داوودی اظهار داشت: شماره ۱۲۸ برای اعلام نارضایتی مراجعان از دستگاهها در زمینه ارائه خدمات اداری است. این سامانه ابتدا به صورت آزمایشی در قزوین اجرایی خواهد شد.
همچنین در این نشست، ذبیحالله سلمانی، معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور، با اعلام اینکه ضوابط انتصاب و انتخاب، تدوین و ابلاغ شده است، گفت: ضوابط ۵۰۰ مدیر حرفهای در روزهای آینده ابلاغ خواهد شد. ضوابط انتخاب و انتصاب مدیران در سال ۸۲ ابلاغ شده بود و الحاقات فراوانی داشت که موجب به فراموشی سپردن شایستهسالاری و حرفهایگری شد تا جایی که شاهد انتصاب افرادی با یک سال سابقه شغلی به عنوان مدیر کل بودیم.
سلمانی با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب برای تربیت مدیران حرفهای، تصریح کرد: به زودی فراخوان داده میشود و افراد میتوانند با حداکثر سن ۴۰ سال با مدرک کارشناسی ارشد و حداکثر سن ۴۵ سال با مدرک دکترا در این آزمون و ارزیابی که در سه مرحله انجام میشود، شرکت کنند و البته الزاما متقاضیان نباید کارمند دولت باشند و انتخاب و تربیت مدیران حرفهای ۲۷ ماه طول میکشد.
در این نشست، پژمان امید مقدمی، معاون حکمرانی الکترونیک و هوشمندسازی دولت با تأکید بر اهمیت تدوین و اجرای سند تحول دولت هوشمند، اظهار داشت: سند دولت الکترونیک در گذشته تدوین شده، اما دستگاهها هیچ برنامهای برای اجرای آن نداشتهاند و فقط هزینه شده است.
امید مقدمی گفت: به منظور اجرایی شدن سند دولت هوشمند، این سند به امضای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان برنامه و بودجه رسیده است تا زیرساختها و منابع مالی لازم در روند اجرا، تأمین شود.
همچنین، نصرالله جهانگرد، رئیس اسبق سازمان فناوری اطلاعات و دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات کشور، اظهار داشت: در اسناد توسعهای کشور بر اهمیت استفاده از فناوری اطلاعات در ساختار بدنه اجرایی کشور تأکید شده است، اما هنوز این ساختار، منعطف و متناسب نیست.