سال گذشته با ارائه یکهزار و ۵۲۰ نفر دوره آموزش مهارتی (معادل ۱۸۸ هزار نفر ساعت) در ندامتگاهها، ۸۰ درصد از تعهد خود در زمینه توانمندسازی مهارتی زندانیان محقق شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان گفت: این اداره کل سال گذشته با ارائه آموزشهای مهارتی در ندامتگاههای استان به تعداد یکهزار و ۵۲۰ نفر دوره معادل ۱۸۸ هزار و ۷۳ نفر ساعت به توانمندسازی مهارتی زندانیان اقدام کرد که نسبت به تعهد ۸۰ درصد تحقق یافت.
انصاری افزود: توانمندسازی نیروی انسانی یکی از اهداف آموزشهای فنی و حرفهای است و سازمان زندانها در اجرای برنامههای تامینی و تربیتی نگاه ویژهای به اشتغال و حرفه آموزی در زندانها دارد.
وی اضافه کرد: چرخه اصلاح و تربیت زمانی کامل میشود که زندانی پس از آزادی از زندان زندگی شرافتمندانه داشته باشد که یکی از پیش شرطهای آن توانمند سازی زندانی به وسیله حرفه آموزی و ایجاد زمینههای اشتغال است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان ادامه داد: این اداره کل به منظور توانمند سازی جهت اشتغال زندانیان، پس از آزادی و بازدارنگی از ارتکاب مجدد جرم و بازگشت به محیط زندان همچنین پرورش، هدایت استعداد فکری و فنی زندانیان در جهت رسیدن به خودباوری، کسب روحیه استقلال اقدام به ارائه آموزشهای مهارتی در زندانها کرده است.
وی اظهار داشت: دورههای آموزشی اجرا شده در رشتههای قالیبافی، صنایع دستی، خیاطی، تاسیسات ساختمان، رایانه، تعمیر خودرو، جوشکاری و تراشکاری و فرز کاری، آشپزی، قلم زنی روی مس، صنایع ساختمان، آرایش و پیرایش زنانه و مردانه و کار آفرینی بوده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان با تاکید بر اینکه آموزش زندانیان علاوه بر غنی سازی اوقات موجب کسب مهارت مددجویان در دوران محکومیت میشود، گفت: آموزش مهارتی راهکار مطمئن اشتغال زندانیان است و اگر برای جوانان شغل فراهم شود ناهنجاری در جامعه کاهش یافته و به حداقل خواهد رسید.