هفدهمین دوره از مسابقات قرآنی مدهامتان ویژه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان یزد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان یزد گفت: گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه، بازآرایی و انسجام تیمهای قرآنی مساجد و تقویت کانونهای مجری طرح «مسجد، پایگاه قرآن» از اهداف برگزاری این مسابقات است.
حجت الاسلام نجمالهدی در ادامه این مسابقات را فرصتی برای همافزایی ظرفیتهای قرآنی کانونهای مساجد و شکلگیری شبکه مساجد محلات خواند و افزود: در این دوره از مسابقات، ۱۷ تیم برادران و ۱۵ تیم خواهران در ۱۶ رشته به رقابت پرداختند.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای مساجد یزد اظهار کرد: این مسابقات نه تنها به رقابت قرآنی محدود نمیشود، بلکه زمینهساز همکاری و تعامل بیشتر بین مساجد محلات و استفاده از ظرفیتهای قرآنی در فعالیتهای فرهنگی است.
وی ادامه داد: مرحله محلهای این مسابقات اواخر سال گذشته برگزار و مرحله استانی آن امروز برگزار شد.
وی تصریح کرد: برگزاری این دوره از مسابقات در سالهای گذشته به صورت فردی بوده، اما امسال با محوریت مسجد یعنی از هر مسجد یک تیم قرآنی بوده است.