مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: تولید گوشت مرغ آماده پخت در سال گذشته بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲، ۵ درصد افزایش نشان میدهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، ایرج آصفی گفت: تولید گوشت مرغ آماده طبخ در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن بوده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۵ درصد افزایش را نشان میدهد.
وی افزود: افزایش تولید گوشت مرغ، حاصل افزایش جوجه ریزیهای انجام شده در مرغداریهای صنعتی بوده است.
آصفی با بیان اینکه میزان جوجه ریزی در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۶۳ میلیون و ۹۵۸ هزار قطعه بوده اظهار داشت: جوجه ریزی انجام شده در مدت مشابه در سال ۱۴۰۲، ۶۱ میلیون و ۶۴ هزار قطعه بوده است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان تصریح کرد: ظرفیت اسمی تولید گوشت مرغ سالانه بالغ بر ۱۵۲ هزار تن است که در صورت افزایش تقاضا و شرایط مناسب برای تولید کنندگان در بازار به لحاظ تأمین نهاده و قیمت عوامل تولید ظرفیت باقیمانده در بخش تولید گوشت مرغ استان فعال خواهد شد.