در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در خراسان جنوبی بیش از ۲۱ تن مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما گفت: طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ تا پانزدهم فروردین ۱۴۰۴ همزمان با سراسر کشور در خراسان جنوبی اجرا شد.
شایسته افزود: در این طرح ۲۵ تیم بازرسی متشکل از ۱۳۶ بازرس بهداشت محیط، با هدف افزایش آگاهی عمومی در زمینه بهداشت، ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی و غذایی و تامین سلامت جامعه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از ساعت ۸ تا ۲۰ حضور فعال داشتند.
وی گفت: برخی اماکن از جمله مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس، مراکز تهیه زولبیا و بامیه و قنادیها و مراکز تهیه و توزیع شله و حلیم در شهرستانها در اولویت بازرسی بود .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: همچنین اماکن عمومی حساس مانند مراکز اقامتی، مساجد، زیارتگاه ها، اماکن بین راهی و تفرجگاهها و سامانههای آبرسانی مورد بازرسی قرار گرفت.
شایسته افزود: تعداد کل بازرسیها از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و سایر اماکن ۲۴هزار و ۸۳۸ مورد در این مدت بود که در بازرسیهای انجام شده ۲۱ هزار و ۳۴۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد.
وی گفت: همچنین در بازرسی از اماکن عمومی حساس مراکز اقامتی و بین راهی و پایانههای مسافربری هم با مواردی که بهداشت را رعایت نکرده بودند برخورد شد.