مدیرکل زندانهای گیلان گفت: زندانیان زندان لاهیجان موفق شدند در ابتدای سال نو، ۲۳ تن مرغ گوشتی و ماهی را در کارگاههای حرفه آموزی این زندان تولید و به بازار مصرف استان عرضه کنند.
مدیر کل زندانهای گیلان با قدردانی از مسئولان و کارکنان این زندان و همت زندانیان برای چرخش چرخهای تولید، افزود: اجرای برنامههای اصلاحی، تربیتی و توانمندسازی زندانیان برای ورود موفق آنها به جامعه پس از اتمام دوره حبس را از اهداف راه اندازی کارگاههای اشتغال و حرفهآموزی در زندانهای گیلان و آموزش مهارتهای فنی و حرفهای به این افراد عنوان کرد.
وی با بیان اینکه این زندانیان با کار و تلاش و دریافت حقوق، بخشی از هزینههای زندگی خود را تأمین میکنند، گفت: این طرح علاوه بر ایجاد اشتغال و درآمد برای زندانیان، گامی مؤثر برای خودکفایی و بهبود شرایط اقتصادی زندگی زندانیان محسوب میشود.