بیش از شش هزار نوبت بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی آذربایجانغربی انجام شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ مدیر کل دامپزشکی آذربایجانغربی گفت: در اجرای طرح نظارتهای بهداشتی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان که از ۱۲ اسفندماه سال قبل آغاز شد و تا پایان ۱۱ فروردین ماه در سطح استان ادامه داشت، شش هزار و ۶۰۴ نوبت بازدید و نظارت بهداشتی برمراحل مختلف تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، شامل رستورانهای بینراهی و درون شهری، سردخانههای مواد پروتئینی، مراکزتولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، آشپزخانهها، هتلها و مهمانسراها، بیمارستانها توسط ۶۶ گروه بازرسی بهداشتی دامپزشکی در دو شیفت کاری در سطح استان صورت گرفت.
خلیل زاه افزود: در نتیجه این بازرسیها بالغ بر چهار تن انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف توسط بازرسان بهداشتی دامپزشکی ضبط و از چرخه مصرف خارج شد و تعداد ۱۰۲ مرکز عرضه متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.
مدیرکل دامپزشکی استان اضافه کرد: با توجه به اتمام طرح تشدید نظارت، بازدیدهای پی در پی توسط بازرسان دامپزشکی از این مراکز ادامه دارد و از شهروندان درخواست میشود هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان برای پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.