در پی افزایش آمار تلفات جادهای کرمان در جلسه فوری کمیسیون ایمنی راهها تدابیر ویژهای بررسی شده تا راهکارهای مؤثری برای پیشگیری از این حوادث اتخاذ شود.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، رییس پلیس راهور فراجا چهارم فروردین با ارائه گزارش آخرین وضع تصادفات و طرح ترافیک نوروزی ۱۴۰۴، اعلام کرد: ۲۴۲ نفر در حوادث رانندگی ۹ روز اخیر از آغاز سفرهای نوروزی جان خود را از دست داده و هفت هزار و ۵۶۱ نفر نیز مجروح شدند.
سردار سیدتیمور حسینی گفته در بازه زمانی ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا سوم فروردین امسال ۲۷ هزار و ۲۹۵ فقره تصادف در کشور ثبت شده که شامل ۲۴۲ نفر فوتی، ۷۵۶۱ نفر مجروح و ۲۱ هزار و۶۱۷ فقره تصادف خسارتی است که استانهای کرمان (۲۷ نفر)، فارس (۲۱ نفر) خراسان رضوی (۲۰ نفر) و سیستان و بلوچستان (۲۰ نفر) و خوزستان (۱۵ نفر) بیشترین آمار فوتی ناشی از تصادفات (سرصحنه) را در ۹ روز گذشته داشتهاند.
براي بررسي وضع جاده هاي استان کرمان خانم نخفی خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با يك گروه بازرس پليس راه استان در يكي از محورهاي ارتباطي همراه شد تاتخلفات پي در پي راننده اتوبوس و واکنش مردم رامنعکس کند.