شهروند خبرنگار ما از بازسازی نشدن جوی فاضلاب و آسفالت کوچه صیادی محله خراسانیهای بهبهان گلایه کرده است.
به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، طبق قانون شهرداری، ساختن خیابانها و آسفالت کردن سواره روهای معابر و مطلق کوچههای عمومی و نهرها و جدولهای طرفین از سنگ و آسفالت و امثال آن به عهده شهرداری هر محل است. هر مکانی که نیاز به آسفالت یا ترمیم آن پیدا کند، ترمیم آن بر عهده شهرداری است. شهروند خبرنگار ما از وضعیت نابسامان آسفالت محل زندگی خود رنج می برد.
متن شهروند خبرنگار ما:
بیش از ۶ماه ست که شهرداری با نیمه کار گذاشتن کار بازسازی جوی فاضلاب و آسفالت کوچه صیادی (خیابان پیروز ، محل خراسانی ها ، کوچه صیادی) اهالی این کوچه را به دردسر انداخته است. علیرغم درخواست های مکرر و تایید فرمانداری و شورای شهر ، و حضور اهالی در فرمانداری و شهرداری، متاسفانه شهردار و پرسنل شهرداری با وعده های توخالی مردم را سرگردان کرده اند.
چندین بار است که شهردار بر درخواست مردم دستور بررسی و اقدام صادر میکنه اما واحد مربوطه اهمیتی به نامه مردم و دستور شهردار نمیدهند.