به گفته معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری، ۶۵ میلیارد ریال اعتبار برای بازنگری طرحهای توسعه و عمران شهری به این استان تخصیص یافت.
وی با بیان اینکه استان در رتبه هفتم تخصیص اعتبارات در این خصوص قرار دارد؛ افزود: موافقتنامه اعتبارات تملک دارائیهای سرمایهای (مصوب سال ۱۴۰۳) به منظور تهیه طرحهای توسعه و عمران شهری برای ۹ شهر و نیز تهیه عکس و نقشه پایه برای ۱۳ شهر استان، در سال ۱۴۰۳ فی ما بین وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه کشور مبادله شد.
عسگری گفت: افق برخی از طرحهای جامع شهرهای استان در سنوات قبل به اتمام رسیده است از جمله شهرهای اردل و ناغان که؛ در سال ۱۳۹۸ به اتمام رسیده ولی به دلیل تامین نشدن اعتبار درسنوات قبل، امکان انعقاد قرارداد و بازنگری طرحها میسر نگردید که پس از پیگیریهای صورت گرفته در سال جاری، اعتبار مورد نیاز به منظور بازنگری طرحهای مذکور معادل ۴/۴ درصد از اعتبارات کل کشور در زمینه تهیه طرحهای توسعه و عمران شهری را به خود اختصاص داده است.