پنجاه و سه گروه متشکل از ۱۲۴ کارشناس و بازرس بهداشت بر فرایند تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت میکنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ طرح ویژه تشدید نظارت بهداشتی بر سلامت فرآوردههای خام دامی در استان آغاز شد.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: در این طرح که از امروز آغاز شده ۵۳ گروه متشکل از ۱۲۴ نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی بر مراکز تولید و بسته بندی، عرضه و سردخانههای نگهداری محصولات و فرآوردههای خام دامی نظارت میکنند.
فتاحی از مردم خواست فرآوردههای خام دامی از جمله مرغ، گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخم مرغ را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تهیه کنند به تاریخ تولید، انقضاء دقت کنند و حتما دارای مهر دامپزشکی باشد.
او افزود: عرضه و فروش هر گونه فرآورده خام دامی در حاشیه خیابان و به صورت فله فروشی و دورهگردی ممنوع است و شهروندان از خرید هر گونه فرآوردههای غیر بهداشتی خودداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان به شهروندان توصیه کرد هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی اطلاع دهند تا در اسرع وقت پیگیری و نظارت بر واحدها اعمال شود.
طرح ویژه تشدید نظارت بهداشتی بر سلامت فرآوردههای خام دامی در استان تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.