مدیرکل دامپزشکی خوزستان از آغاز طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر عرضه فرآوردههای خام دامی همزمان به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، ناصر عسکری فرد گفت: همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴، طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی اجرا شده و بر توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت خواهد شد.
وی افزود: این طرح بر اساس ابلاغ و دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور به مدت ۳۰ روز به صورت تمام وقت از ۱۱ اسفند تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
عسکری فرد هدف از اجرای این طرح را اطمینان بخشی به مردم در خصوص تامین فرآوردههای خام دامی سالم و بهداشتی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز عنوان کرد و ادامه داد: ۱۵۰ دامپزشک، کارشناس دامپزشکی و ناظر شرعی در قالب ۸۴ گروه ثابت و سیار در این طرح شرکت میکنند.
مدیر کل دامپزشکی خوزستان اضافه کرد: گروههای دامپزشکی در کل زمان اجرای طرح به صورت پیوسته و تمام وقت در ایام تعطیل و غیر تعطیل در ۲ نوبت کاری صبح و بعدازظهر در کل سطح استان فعال هستند تا به صورت مضاعف کار نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی مورد نیاز مردم را انجام دهند.
وی میگوید: بهداشت و سلامت عمومی جامعه و مصرف کنندگان فرآوردههای خام دامی، خط قرمز اداره کل دامپزشکی استان خوزستان است.
عسکری فرد عنوان کرد: با توجه به افزایش مصرف فرآوردههای خام دامی از قبیل گوشت و مرغ در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز، عوامل اجرایی دامپزشکی استان ضمن افزایش بازدیدها و نظارت بهداشتی بر فعالیت مراکز مورد نظر، در صورت مشاهده با موارد غیر بهداشتی، متخلفان را به مرجع قضایی معرفی و با افراد متخلف برخورد خواهند کرد.
وی از شهروندان خواست هرگونه تخلف بهداشتی در اماکن عرضه از قبیل عرضه گوشت قرمز از لاشههای بدون مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی و عرضه مرغ قطعهبندی شده فاقد هویت را به شماره ۳۳۳۶۱۳۵۳۰ دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان اطلاع دهند.