طرح سراسری تشدید نظارت بر فرآوردههای خام دامی از امروز ۱۱ اسفند آغاز شد و تا ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: با توجه به فرا رسیدن ایام پایانی سال و در آستانه ماه مبارک رمضان، این طرح از امروز ۱۱ اسفند تا ۱۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا خواهد شد.
محمودجواهرنژاد افزود: در این طرح با حضور بیش از ۱۴۰ اکیپ ثابت و سیار و ۲۱۰ دامپزشک و بازرس دامپزشک و ناظر شرعی در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی اجرا میشود.
جواهر نژاد گفت: کشتارگاههای دام و طیور ثابت، سردخانه ها، مراکز توزیع و همه فروشگاهها محور نظارتی دامپزشکی استان در این طرح هستند..
جواهر نژاد بیان کرد: هم اکنون ۸ کشتارگاه دام پروانه دار و ۱۶ کشتارگاه طیور در خراسان رضوی وجود دارد که روزانه ۹۰۰ تن گوشت قرمز و سفید تولید میکنند.
وی درباره نحوه اجرای این طرح گفت: با توجه به حساسیت و اهمیت کنترل و نظارت بهداشتی بر زنجیره تولید تا عرضه، ۴۵ اکیپ ثابت و سیار در سطح استان با حضور ۴۸ بازرس بهداشتی، ۲۵ دکتر دامپزشک و ۱۱ ناظر شرعی در طی این سی روز فعالیت خواهند داشت.
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان با اشاره به اهداف اصلی این طرح که ارتقای سطح بهداشت و ایجاد امنیت غذایی شهروندان است، اظهار داشت: سامانه اطلاعرسانی و پاسخگویی دامپزشکی ۱۵۱۲ و ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ در همهی شهرستانهای استان آماده رسیدگی به گزارشهای مردمی در حوزه دامپزشکی خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: به شهروندان و هم استانیها تاکید میشود فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و زسر نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند.