طرح تشدید نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه مواد خام دامی از امروز در همدان آغاز شده و تا ۱۵ فروردین سال آینده ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: در این طرح ۶۲ نفر بازرس نظارتی از دامپزشکان و کارشناسان استان همدان و ۱۱ نفر ناظر شرعی در قالب ۱۴ گروه ثابت و ۲۰ گروه سیار، در دوشیفت کاری به مدت ۳۵ روز فعالیت میکنند.
امیرحسین نقی پور افزود: در بازرسیهای این طرح که با استفاده از سامانه آنلاین بازرسی موادخام دامی طراحی شده است، زمان و مکان بازرسی بصورت لحظهای، قابل رصد و حتی الامکان، تصویر برداری و ارسال به صورت آنلاین وجود دارد.
او تاکید کرد: تمامی مراکز تولید، نگهداری، توزیع، عرضه و مصرف فرآوردههای خام دامی در سطح استانهمدان، شامل کشتارگاههای دام و طیور، مراکز بسته بندی، سردخانههای نگهداری، مراکز عرضه، رستورانهای بین راهی و درون شهری، هتلها و آشپزخانهها مشمول این طرح بوده و به صورت مستمر توسط بازرسان دامپزشکی مورد بازدید و کنترل قرار خواهند گرفت.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان به شهروندان توصیه کرد: محصولات و فرآوردههای خام دامی مورد مصرف خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی در سطح استان تهیه کنند.
مردم در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مانند عرضه گوشت قرمز بدون برچسب شناسنامه لاشه و عرضه مرغ قطعهبندی شده بدون هویت، موضوع را از طریق تماس با شماره ۱۵۱۲ به بازرسان دامپزشکی اطلاع دهند.