انفجار انتحاری در مسجد دارالعلوم مدرسه حقانیه در منطقه نوشهره اَکوره خَتَّک در پاکستان رخ داد که بر اثر آن ۵ نفر کشته و ۹ نفر زخمی شدند.
هاشمی، خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در اسلام آباد در گفت و گو با شبکه خبر گفت: این انفجار انتحاری، پس از برگزاری نماز جمعه در مسجد دارالعلوم مدرسه حقانیه رخ داد و بر اثر آن، مولانا حامد الحق، رئیس حزب جمعیت علمای اسلام شاخه سین پاکستان کشته شد.
انفجار عامل انتحاری، در بیرون از مسجد رخ داده و هدف اصلی از این انفجار، ترور مولانا حامد الحق بوده است.
مولانا حامد الحق، فرزند سمیع الحق، رهبر سابق جمعیت علمای اسلام و رهبر معنوی طالبان پاکستان و افغانستان است.
بر اثر انفجار انتحاری، ۵ نفر کشته و ۹ نفر زخمی شدند و پیش بینی می شود شمار کشته ها و مجروحان این حادثه تروریستی، افزایش یابد.
تعداد زیادی از نمازگزاران در زمان انفجار در محل حضور داشتند.
به دلیل وقوع انفجار انتحاری در مسجد دارالعلوم حقانیه در منطقه نوشهره اَکوره خَتَّک، در ایالت خیبر پختونخوا وضع فوق العاده اعلام شده است.
این آخرین نماز جمعه پیش از آغاز ماه مبارک رمضان بود و جمعیت زیادی به مسجد یادشده رفته بودند.
اَکوره خَتَّک (به اردو: اکوڑہ خٹک) شهر کوچکی با حدود ۱۹ هزار نفر جمعیت است که در جاده پیشاور به راولپندی در استان خیبر پختونخوا پاکستان واقع شده.