پنج شهروند مسموم شده با گاز منوکسید کربن در استان فارس با تلاش کارشناسان اورژانس ۱۱۵ از مرگ نجات یافتند.
دکتر مسعود عابد افزود: بامداد امروز یک مسمومیت در روستای سیاخ دارنگون اطلاع داده شده که بلافاصله کارشناسان اورژانس به محل اعزام شدند و فرد مسموم شده پس از دریافت خدمات درمانی اولیه به بیمارستان قائم فیروزآباد منتقل شد.
او ادامه داد: همچنین مسمومیت ۴ نفر در شهرستان سپیدان گزارش شد که بلافاصله کارشناسان اورژانس ۱۱۵ با ۲ دستگاه آمبولانس به محل اعزام شدند.
رییس اورژانس فارس گفت: در این حادثه، به علت رعایت نکردن نکات ایمنی و استفاده از حرارت زغال در چادر مسافرتی این افراد دچار مسمومیت شده بودند.
عابد افزود: با حضور به موقع کارشناسان، اقدامات درمانی پیش بیمارستانی مورد نیاز در محل به آن ها ارایه شد و برای دریافت خدمات درمانی پیشرفتهتر به بیمارستان امام حسین (ع) سپیدان منتقل شدند.