رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت:شهرستان تکاب علیرغم برخورداری از منابع معدنی فعال متأسفانه از وضعیت مناسب توسعهای برخوردار نیست .
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور که به نمایندگی از ریاست قوه قضاییه کشور به تکاب سفرکرده بود در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: شورای اداری شهرستان در محل دادگستری برگزار و رئیس دادگستری، دادستان عمومی و انقلاب، امام جمعه و فرماندار مسائل و مشکلات شهرستان را مطرح کردند.
بابایی افزود: شهرستان تکاب علیرغم برخورداری از منابع معدنی فعال متأسفانه از وضعیت مناسب توسعهای برخوردار نیست
وی گفت: بحث پرداخت حقوق و عوارض معادن و بحث حمایت از برنامههای درمانی، بهداشتی و آموزشی و زیر ساختی و تعهدات اجتماعی معادن در خصوص شهرستان محل فعالیت متأسفانه رعایت نشده است.
بابایی ادامه داد: مقرر شد موضوع به مراجع ذیربط منعکس شود و گزارش تفصیلی این امر با هماهنگی دادگستری فرمانداری شهرستان تهیه و به مراجع نظارتی گزارش شود.
رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با توجه به بازدیدهای خود از مجموعه دادگستری و ثبت اسناد و املاک گفت: هم عملکرد مجموعه دادگستری و هم اداره ثبت اسناد قابل قبول و رضایت بخش بود لذا علیرغم کمبود فضای اداری و نیروی کار در مجموعه دادگستری فعالیتهای مثمر ثمر و قابل قبولی ارائه شده و تلاش خواهد شد تا نواقصات بر طرف شود.
وی افزود: حد نگاریهای اراضی ملی در شهرستان به اتمام رسیده و قریب به ۹۰ درصد از اراضی کشاورزی حد نگاری شده است که ۲۰ در صد بالاتر از میانگین کشوری است.
بابایی ادامه داد: یکی از معضلات قضایی شهرستان فاصله قابل توجه زندان و بازداشتگاه با شهرستان است که بیش از ۱۸۰ کیلومتر فاصله دارد و اجداث زندان و بازداشتگاه برای شهرستانهای تکاب و شاهیندژ ضروری است و امروز در شورای عالی قضایی در استان مطرح و تصمیم گیری خواهد شد.
وی درخاتمه گفت: مسائل مطرح شده در خصوص مراکز درمانی، زیر ساختی شهرستان، و فاضلاب شهری مورد بررسی و گزارش تفصیلی آن متعاقبا اعلام خواهد شد.