تیم فوتسال آلومینیوم اراک در لیگ برتر ماندگار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ قطار لیگ برتر فوتسال در ایستگاه پایانی گیتی پسند اصفهان را به جام رساند، آلومینیوم اراک را به لطف پیروزی هفته گذشته مقابل فرش آرا و شکست امروز کلینیک ایرانیان قم، در لیگ برتر ماندگار کرد.
در هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتسال باشگاههای کشور تیم آلومینیوم در اصفهان به گیتی پسند باخت و این تیم اصفهانی برای ششمین بار عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد.
با وجود شکست چهار یک اراکیها از میزبان اصفهانی، اندوخته ۲۳ امتیازی این تیم، شاگردان جواد اصغری مقدم را بالای سر تیمهای کلینیک ایرانیان قم و فرش آرا مشهد نگه داشت تا کلینیک ایرانیان با شکست ۳-۲ امروز مقابل پالایش نفت بندرعباس بعد از تیم فرش آرا مشهد دومین تیم سقوط کننده به دسته پایینتر لقب بگیرد.
جمعه دهم اسفند هم دیگر نمایندگان فوتسال استان، شهرداری و سن ایچ ساوه به ترتیب مقابل تیمهای مس سونگون و فولاد زرند ایرانیان به میدان میروند تا پرونده نمایندگان استان در فصل جاری لیگ برتر فوتسال بسته شود.