دومین جشنواره ملی نان خوزستان در محل قدیمیترین سیلوی شهر اهواز گشایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، معاون امور هماهنگی اقتصادی استانداری خوزستان در مراسم افتتاحیه این جشنواره گفت: به مجموعهای که برگزارکننده این جشنواره است خداقوت میگویم که با تلاش فراوان توانستند با رویکردی ویژه این نمایشگاه که مهمترین این رویکردها معرفی فرهنگ استفاده از آرد کامل به عنوان جایگزین آرد معمولی است را اجرا کنند.
محمد راضی جلالی ادامه داد: تعداد زیادی از نانواییهای ما درحال حاضر تولیدکننده نان با آرد کامل هستند و به یاری خدا در آینده نزدیک شاهد این خواهیم بود که تعداد این نانواییها در استان خوزستان بیشتر خواهد شد و همه نانواییهای ما آرد کامل را استفاده خواهند کرد. وی عنوان کرد: صنایع جدید با فناوریهای جدید و نوآوریهای جدید است که میتوانند در پخت نان با کیفیت بالاتر موفق باشند و در جلوگیری از ضایعات بیشتر نان اثرگذار باشند. ما تلاش میکنیم که همه این محورها را با هم پیش ببریم و شاهد ارائه نان با کیفیت بهتر و بالاتر برای شهروندان عزیزمان در استان خوزستان باشیم.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان نیز در این مراسم گفت: در دومین جشنواره نان خوزستان، شرکتکنندگان از ۲۰ استان در ۱۱۵ غرفه محصولات خود در بخشهای مختلف تولید آرد و نان را در معرض دید علاقمندان به صنعت نان قرار دادهاند.
امید جهان نژادیان افزود: علاوه بر برگزاری دورههای مختلف آموزشی، معرفی و پخت انواع نانهای سنتی در بین اقوام کشورمان نیز در این جشنواره انجام میشود.
دومین جشنواره ملی نان استان خوزستان تا دهم اسفند ماه در سیلوی تاریخی شهید آذرپیکان قدیمی ترین و نخستین سیلوی شهر اهواز برپا خواهد بود.