اولین مرکز آموزشی تحقیقاتی مرتبط با نفت و انرژی با همکاری وزارت نفت در دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، امید شاکری معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری بعدازظهر سه شنبه ۷ اسفند در آیین افتتاحیه دانشکده فناوریهای نوین نفت و انرژی و مرکز تحقیقات نفت و گاز حوضه دریای مازندران در دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر اظهار کرد: افتتاح ساختمان دانشکده نفت و انرژی دانشگاه علم و فناوری گام اول است و باید فعالیتهای علمی و پژوهشی دانشجویان انجام شود تا درآینده این منطقه قطب فعالیتهای علمی تحقیقاتی در سمت دریای مازندران باشد تا با فعالیتهای منطقه، شاهد تولید نفت و گاز در منطقه باشیم.
وی افزود: در فاز اول از ردیف مسئولیتهای اجتماعی کمک شد و این مسیر ادامه دارد و انتظار است به سمت فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی و کمکها ماموریت گرا شود.
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری یادآور شد: امیدواریم در ادامه تکمیل آزمایشگاه اجرایی و گامهای بعدی برداشته شود تا با استفاده از ظرفیت قانونی که در اختیار است از تکمیل دانشکده و آزمایشگاه نفت و انرژی پشتیبانی خواهیم کرد تا شاهد فعالیتهای عامی تحقیقاتی در منطقه باشیم.
افتتاح اولین مرکز آموزشی تحقیقاتی نفت و انرژی دانشگاه علم و فناوری مازندران
احمدرضا ربانی رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر اظهار کرد: اولین مرکز آموزشی تحقیقاتی مرتبط با نفت و انرژی به کمک وزارت نفت در دانشگاه علم و فناوری مازندران افتتاح شد که دانشجویان مهندسی نفت و انرژی را در این مرکز داریم، تا در مباحث مرتبط با نیازهای شرکت نفت در بخش شمال کشور دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی پژوهش و تحقیقات را ادامه دهند.
وی افزود: با توجه به ظرفیت مازندران و دشت گرگان، منابع جدید هیدروکربنی و گازی منطقه را اکتشاف و شناسایی کنیم، تا ناترازی انرژی حل شود.
دانشکده نوین نفت و انرژی کمک کار رفع ناترازی انرژی
محسن محمدپور، دستیار وزیر نفت در حوزهی تولید هم در سخنانی گفت: امیدواریم دانشکده نوین نفت و انرژی دانشگاه علم و فناوری مازندران در نیل به اهداف برنامه هفتم توسعه کشور و رفع ناترازی انرژی و افزایش تولید نفت و گاز و پدافند غیرعامل حرکت کند.
وی افزود: با توجه به نگاه ویژه وزیر به شمال کشور و پهنه کشور به مجموعههای آموزشی و پژوهشی این منطقه کمک خواهد شد.