معاون توسعه شرکتهای دانش بنیان گفت: هدف اصلی در این گردهمایی، تحلیل فرصتها و چالشهای پیش روی فعالان این عرصه و ایجاد فضایی همافزا میان سیاستگذاران، مدیران، پژوهشگران و فعالان زیستبوم دانشبنیان کشور است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،تورج امرایی درخصوص محورهای اجلاس«ایران دانشبنیان»گفت: این اجلاس، رویدادی سالانه است که به بررسی پیشرفتها و چالشهای زیستبوم نوآوری و فناوری کشور اختصاص دارد و طی آن، چند محور کلیدی بررسی می شود .
وی افزود : از مهمترین این محورها، بررسی وضعیت زیستبوم دانشبنیان در استانهای مختلف کشور است که در این راستا، گزارش سالانه توسعه زیستبوم دانشبنیان نیز منتشر خواهد شد. همچنین، از دیگر بخشهای مهم این رویداد، رونمایی از «مرکز مجازی پایش و مانیتورینگ دانشبنیان» است. در کنار این موارد، از نهادهای حمایتی و شرکتهای دانشبنیان برتر نیز تقدیر خواهد شد.
معاون توسعه شرکتهای دانش بنیان با بیان اینکه برگزاری اجلاس ایران دانشبنیان ، تأثیرات فراوانی بر زیستبوم فناوری و نوآوری کشور خواهد داشت، گفت : این رویداد میتواند نقش مهمی در بهبود و تدوین راهبردهای حوزه دانشبنیان ایفا کند.
وی افزود : از دیگر اهداف اصلی اجلاس می توان به تقویت تعامل میان نهادهای اجرایی، تحقیقاتی و سرمایهگذاران اشاره کرد . این تعامل میتواند موجب تسهیل فرآیندهای قانونی و اجرایی برای فعالان این حوزه شود و همچنین فرهنگ نوآوری و فناوری را در کشور گسترش دهد که در نهایت به تقویت جایگاه شرکتهای دانشبنیان در اقتصاد ملی کمک خواهد کرد.
معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان گفت : تدوین و ارائه گزارشهای سیاستی از مهمترین دستاوردهای این اجلاس است که بر اساس دادههای دقیق و تحلیلهای کارشناسی تهیه خواهد شد. این گزارشها میتواند در اصلاح قوانین و مقررات بالادستی کشور مؤثر واقع شود و به سیاستگذاران کمک کنند تا حمایتهای خود را به شکلی هدفمندتر و مؤثرتر ارائه دهند.
امرایی افزود : تجربههای جهانی نیز نشان داده است که انتشار مستمر چنین گزارشهایی ، میتواند در جهتدهی به توسعه و رشد شرکتهای دانشبنیان نقش بسزایی ایفا کند، بهویژه در زمینههایی که کشور نیازمند توجه بیشتر و پوشش خلاهای فناوری است.
اجلاس «ایران دانشبنیان» ، ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ به همت معاونت علمی برگزار میشود.