معاون استاندار کردستان گفت: اختلاف قیمت سوخت بین ایران و کشورهای همسایه از عوامل اصلی قاچاق سوخت است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، جلسه کمیسیون مقابله با قاچاق کالا و ارز استان در چهارمین نشست خود به بررسی راههای جدید قاچاقچیان برای فرار از قانون و راهکارهای مقابله با آن پرداخت.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاجاق کالا و ارز کردستان در این جلسه گفت: در بررسی اخیر در سطح ملی، ۱۳ استان از جمله کردستان طی ۶ روز مورد نظارت و بررسی قرار کرفت که در این مدت بیش از ۳۷۵ هزار قلم کالا به ارزش ۲۲ میلیارد تومان با پست جابجا شد.
ملاولی مدیرکل شرکت پست کردستان هم در این نشست از تشدید نظارت بر دفاتر پیشخوان به ویژه در شهرهای مرزی خبر داد.
به گفته رئیس بازرسی و رسیدگی به شکایات شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کردستان، امسال ۵ هزار و ۳۷۶ مورد بازرسی از جایگاههای سوخت انجام و منجر به کشف هزار و ۸۸۳ فقره کارت سوخت متخلف و ضبط یک میلیون و ۶۵ هزار لیتر بنزین و ۵۸ هزار لیتر نفت گاز شد.
محمودی ادامه داد: از ابتدای فروش باک پر در استان ۸۹ میلیون لیتر سوخت به بیش از ۱۳۷ هزار کامیون خروجی از مرز باشماق عرضه شده است.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان هم در این جلسه با بیان اینکه در قانون مبارزه و پیشگیری از قاچاق کالا و ارز وظایف همه دستگاههای متولی به صراحت آمده است، بر لزوم عمل به تکالیف قانونی تاکید کرد.
ورمقانی گفت: اختلاف قیمت سوخت بین ایران و کشورهای همسایه از عوامل اصلی قاچاق سوخت است.
ایجاد صرافی در مرز باشماق، لغو مجوز دفاتر پیشخوان متخلف، مقابله حداکثری با قاچاق اقلام سلامت محور و ایجاد حریم امنیتی مرز از دیگر محورهای این نشست بود.