سرپرست معاونت بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: امسال حدود ۱۰ میلیون نوبت سر ایمن سازی دام عشایر در برابر بیماریهای واگیردار دامی و مشترک میان انسان و دام انجام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سیدسعید حسینی امنیت غذایی را از شاخصهای توسعه یافته جوامع انسانی عنوان کرد و گفت: دغدغه دولت مردان امنیت غذایی است و یعنی همه افراد جامعه در طول عمرشان دسترسی به غذای سالم و کافی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور نقش بسزایی در امنیت و ایمنی غذایی دارد، افزود: یکی از عمده وظایف سازمان دامپزشکی کشور در اردوهای جهادی واکسیناسیون جمعیت دام عشایر و روستایی در راستای امنیت غذایی و ایمنی غذایی میباشد.
حسینی با اشاره به اینکه هر نفر در طول روز تقریبا به اندازه وزن بدن خود یعنی هر یک کیلوگرم باید یک گرم پروتیین حیوانی استفاده کند، ادامه داد: عشایر در ارتباط با این موضوع و در تامین غذای جامعه نقش بسزایی دارند، بطوریکه ۳۵۰ هزار تن تولید فرآوردههای لبنی توسط عشایر تولید میشود.
سرپرست معاونت بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: سازمان دامپزشکی کشور برنامهای برای خدمات رسانی به عشایر تدوین کرده است که شامل دو بخش میباشد، بخش اول آن برنامه جامع بهداشت دام عشایر و بخش دوم آن برنامه جامع بهداشت فرآوردههای تولید شده توسط عشایر را شامل میشود.
وی با اشاره به اینکه در کشور حدود ۲۳ میلیون دام سبک عشایر داریم که از این میزان ۲۰۰ هزار تن گوشت قرمز تولید میشود، گفت: سازمان دامپزشکی کشور با اقداماتی که انجام میدهد از بروز تلفات در جمعیت دام عشایر پیشگیری بعمل میآورد و حافظ سرمایه دامی عشایر کشور است.
وی افزود: در سالجاری سازمان دامپزشکی کشور در ۲۲ استان کشور در قالب اردوهای جهادی حدود ۱۰ میلیون نوبت سر ایمن سازی در دام عشایر در برابر بیماریهای واگیردار دامی و مشترک میان انسان و دام را انجام داده است.
حسینی عنوان کرد: سازمان دامپزشکی کشور با برگزاری دورههای آموزشی و ترویجی در اردوهای جهادی در مناطق عشایری توانسته است نقش بسزایی را در پیشگیری از بروز بیماریهای واگیر دار دامی را ایفا کند.