۳۲۹ میلیارد ریال از محل طرح نشان دار کردن مالیات برای هفت طرح در حوزه آبرسانی خراسان جنوبی اختصاص یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل امور مالیاتی استان گفت: یکی از بارزترین جلوههای حاکمیت مردمی در اقتصاد ایران، اجرای طرح نشان دار کردن مالیات است که در آن به مودیان اجازه داده میشود در تعیین تخصیص پرداختهای مالیاتی خود مشارکت داشته باشند و مالیات مستقیما با نظر مودیان، مصرف شود.
علی کریمدادی افزود: مشارکت مودیان در طرح نشاندار کردن مالیاتها در خراسان جنوبی در سالجاری منجر به تامین مبلغ هزار و ۴۱ میلیارد ریال از سوی ۵هزار و ۲۴۱ مؤدی برای ۲۶ طرح نشان دار استان تعیین اعتبار شد.
وی با اشاره به موضوع کم آبی استان که مهمترین مشکل و پیامد خشکسالیهای ۲۲ ساله در این استان مرزی و کویری است گفت: امسال ۷ طرح در حوزه آبرسانی استان برای اجرا در «طرح نشان دار کردن مالیات» اعلام شد که ۶۱ درصد از اعتبار لازم برای تکمیل این پروژهها توسط مودیان محترم مالیاتی این طرح تامین اعتبار شد.
کریمدادی گفت: طرح تکمیل و ایجاد تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی بیرجند با اعتبار ۵ میلیارد و ۸۲۵ میلیون ریال با مشارکت ۱۳ مودی و همچنین اجرای زیرساختهای شبکه آب شهرک صنفی بیرجند (فاز ۱) با اعتبار ۲۹ میلیارد ریال به صورت صددرصدی تامین اعتبار شده است.
وی با اشاره به تامین ۱۰۰ درصدی اعتبار لازم طرح آبرسانی و ارتقای کیفی آب شرب شهر قاین با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال افزود: ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار لازم برای طرح آبرسانی و ارتقای کیفی آب شرب شهر اسدیه نیز با مشارکت ۳۱۲ مودی به صورت کامل از محل مالیات تبصره ماده ۱۰۰ تامین شد.
مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی افزود: ۳ طرح آبرسانی و ارتقای کیفی آب شرب شهرهای اسلامیه، فردوس و قهستان با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال نیز از جمله طرح هایی بوده که در مردادماه امسال در «طرح نشان دار کردن مالیات» به مودیان محترم مالیاتی اعلام شد که جمعا با مشارکت ۲۲۴ مودی مبلغ ۹۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال اعتبار برای این ۳ طرح آبرسانی از محل مالیات موضوع تبصره ۱۰۰ ق. م. م سال ۱۴۰۲ تامین شد.
کریمدادی با اشاره به اینکه امیدواریم طرح های تأمین اعتبار شده از طریق درآمدهای مالیاتی هر چه زودتر تکمیل شوند و مردم از مزیتهای آن بهرهمند شوند گفت: یکی از مهمترین محورهای «طرح نشاندار کردن مالیاتها» تحقق عدالت مالیاتی در حوزه مصرف مالیات است، که با اجازه دادن به مودیان مالیاتی برای تخصیص منابع مالیاتی خود، هزینههای مالیاتی با اولویتها و نیازهای جامعه هماهنگ خواهد بود.