رییس بیمارستان خیریه سرطانی امام حسن مجتبی (ع) دزفول گفت: بخش اطفال این بیمارستان با توجه به جذب پزشک کودکان راه اندازی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمدرضا اسماعیل چگنی بیان کرد: بخش اطفال بیمارستان خیریه امام حسن مجتبی (ع) دزفول در سالهای گذشته به همت دکتر مصطفی پدیدار به نیت فرزندش پگاه پدیدار ساخته شد ولی به علت تامین نشدن پزشک، امکان ارایه خدمات در این بخش نبود.
وی افزود: پس از چند سال پیگیری با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، پزشک اطفال به این بیمارستان اختصاص یافته است و ضمن استقرار در این شهرستان کودکان از خدمات ویزیت، شیمی درمانی و رادیوتراپی بهرهمند خواهند شد.
رییس بیمارستان خیریه سرطانی امام حسن مجتبی (ع) دزفول گفت: تاکنون کودکان برای درمان به اهواز و تهران مراجعه میکردند که با این اقدام باری از دوش بیماران و خانوادهها برداشته میشود.
وی افزود: مشکل بیش از ۳۰۰ کودک مبتلا به سرطان در دزفول و شهرهای اطراف با این اقدام حل میشود.
بیمارستان خیریه امام حسن مجتبی (ع) دزفول، وابسته به انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان بیش از ۲۰ هزار بیمار مبتلا به سرطان از سراسر ایران به ویژه شهرهای شمالی خوزستان و استانهای ایلام و لرستان را تحت پوشش خدمات حمایتی و درمانی رایگان خود قرار داده است.
انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان در سال ۹۱ به همت مردم دزفول در این شهرستان شکل گرفت و با حمایتهای مردمی، پشتیبان و حامی بیماران مبتلا به سرطان است.
تمام خدمات ارایه شده در این بیمارستان از جمله رادیوتراپی، شیمی درمانی، پت اسکن، آنژیوگرافی قلب، ویزیت بیماران، آزمایشگاه و همچنین اسکان و غذای بیماران و همراه آنها در این بیمارستان به صورت رایگان است.
بیمارستان خیریه سرطانی امام حسن مجتبی (ع) در هشت طبقه و زیربنای ۹ هزار مترمربع، ظرفیت ۱۰۵ تخت بیمارستانی دارد که با ۹۰ درصد پیشرفت در حال ساخت است.