نیروگاههای خورشیدی هم برای مدارس درآمدزایی داشته و هم بخشی از انرژی کشور را تامین میکند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ فرماندار کاشان در جلسه شورای آموزش و پرورش کاشان با بیان اینکه تأمین هزینه نصب تجهیزات لازم توسط خیران به تنهایی ممکن نیست گفت: برای اولین بار در کاشان ۲۰ مدرسه مجهز به پنل خورشیدی میشود.
مجتبی راعی با بیان اینکه استفاده از انرژیهای تجدید پذیر برای محیط زیست ما هم آثار مثبتی خواهد داشت افزود: امیدواریم خروجی این اقدامات به افزایش بهرهوری، ارتقای کیفیت نظام آموزشی و بهبود وضعیت محیط زیست منجر شود.
رئیس اداره آموزش و پرورش کاشان هم در این جلسه گفت:۲۸ طرح آموزشی نیمه تمام در شهرستان کاشان قرار است به همت خیران در راستای بند (خ) ماده ۲۰ آموزش و پرورش، امسال تکمیل شود که نیاز به ۴۰۰ میلیارد تومان دارد.
غلامرضا بخشی موحد با اشاره به اینکه ۹۳ مدرسه فرسوده و تخریبی در کاشان داریم و نیاز به ۱۰۰۰ میلیارد تومان دارد اظهار کرد: به همت خیران ۳۰ درصد آنها تا سال ۱۴۰۵ مقاوم سازی سازی خواهند شد.
محمد کتابچی مدیر عامل خیرین مدرسه ساز هم از انعقاد ۱۰۰ قراد خیرین برای ساخت مدرسه و سالنهای ورزش خبر داد و گفت: برای پلی کلینیگ فرهنگیان کاشان تا کنون بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه و برای تجهیزات این بیمارستان نیاز به ۶۰۰ میلیارد است.