معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش مهمترین شاخص آموزشی در مناطق کمتر برخوردار را ارتقاء کیفیت تعلیم و تربیت عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی فرهادی پنجشنبه در نشستی با حضور جمعی از مسئولان کارون در محل اداره آموزش و پرورش کارون گفت: وزارت آموزش و پرورش آمادگی لازم برای همکاری و رفع مشکلات این شهرستان را دارد و مهمترین شاخص آموزشی در مناطق کمتربرخوردار ارتقاء کیفیت تعلیم و تربیت است.
وی با بیان اینکه مشکلات و مسائل حوزه آموزشی شهرستان کارون در این سفر مورد بررسی قرار گرفت و همه این موضوعات به وزارت آموزش و پرورش برای رسیدگی منتقل خواهد شد، افزود: تامین وسایل نقلیه اداری و تجهیزات مدارس و راهاندازی مرکز رفاهی و درمانگاهی فرهنگیان از جمله مطالبات حوزه آموزشی این شهرستان است.
حجت الاسلام محمد حسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش نیز در این نشست با استقبال از پیشنهادات و درخواستهای مطرحشده از سوی مسئولان آموزشی این شهرستان گفت: مساعدت و پیگیری لازم در راستای حل هر چه سریعتر مشکلات حوزه آموزشی این شهرستان انجام خواهد شد.
وی افزود: تجهیز مراکز دارالقرآن، برگزاری دورههای آموزشی برای مربیان و توسعه برنامههای فرهنگی و هنری را از جمله دغدغههای حوزه پرورشی این شهرستان عنوان کرد.
مناطق کمبرخوردار نیازمند توجه ویژه آموزشی هستند
محمد امیر، نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در ادامه این نشست بر لزوم توجه ویژه به نیازهای دانشآموزان و مربیان در این حوزه تاکید کرد و ادامه داد: فعالیتهای پرورشی و فرهنگی نقش بسزایی در تربیت نسل آینده دارد به همین منظور باید با برنامهریزی دقیق و تخصیص منابع لازم، زمینه رشد و شکوفایی استعدادهای دانشآموزان فراهم شود.
وی با اشاره به کمبود امکانات آموزشی در مناطق کمبرخوردار، خواستار توجه ویژه وزارت آموزش برای تحقق عدالت آموزشی و تربیت دانشآموزان موفق شد.
۴۲ هزار دانش آموز در شهرستان کارون در ۱۸۰ مدرسه مشغول به تحصیل هستند.