استاندار اردبیل گفت: انتقال فرهنگ اسلامی و قرآنی به نسل جدید باید با زبان نرم و ادبیات خود این نسل صورت بگیرد تا تأثیرگذاری بیشتری داشته باشد.
وی ادامه داد: سازمان تبلیغات اسلامی میتواند با استفاده از ظرفیت مبلغان و مروجان، در راستای فرهنگسازی مصرف بهینه انرژی به دولت کمک کند.
استاندار اردبیل با اشاره به اینکه فرصت تبلیغات در مساجد، دانشگاهها و مدارس مهیا است، ادامه داد: باید از اجرای برنامههای کلیشهای و تکراری که با ذائقه نسل جوان زیاد همخوانی ندارد، پرهیز کنیم.
امامی یگانه تصریح کرد: باید همه خود را مکلف به فرهنگسازی در زمینههای مختلف برای اکثریت جامعه بدانیم و در این راستا استان اردبیل برای انجام برنامههای فرهنگی و مذهبی آمادگی دارد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور نیز در این دیدار گفت: سازمان تبلیغات اسلامی سلایق جوانان و هیأتیها را شناسایی کرده و بهدنبال ایجاد فضای وفاق و امیدبخش است.
حجتالاسلام محمد قمی افزود: با پوشش فعالیتهای رسانهای سالم و گسترده باید کلام الهی را در دستگیری از مردم بهکار گرفته و محافل عطر و بوی قرآنی بگیرند.
وی با اشاره به اینکه جامعه ما باید متأثر از نور قرآن باشد، ادامه داد: با فعالیتهای قرآنی بهصورت هنرمندانه زمینه حضور اقشار مختلف جامعه را در محافل فراهم کنیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور استان اردبیل را استان حسینی برشمرد و گفت: اعتقادات مردم استان اردبیل در ماه محرم و مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی (ع) بر کسی پوشیده نیست و زمینه فعالیتهای فرهنگی و مذهبی در این استان وجود دارد.
حجت الاسلام قمی گفت: استان اردبیل میتواند استانی پیشران در حوزه قرآن باشد و این ادعا در مراسم و مسابقات مختلف ثابت شده است.