اولین پروانه کاربرد علامت استاندارد برای تولید آرد کامل در خراسان جنوبی صادر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای خراسان جنوبی، سرپرست اداره کل استاندارد استان گفت: با توجه به اهمیت استفاده از آرد کامل در نانواییها برای پخت نان به عنوان قوت غالب عامه مردم، این موضوع در دستور کار و پیگیری مجدانه قرار گرفته بود.
بذری افزود: پس از پیگیریهای لازم و با همکاری همه جانبه یکی از واحدهای تولیدی آرد در خراسان جنوبی همچنین با تمرکز بر رفع موافع موجود در این خصوص، مجوز و پروانه کاربرد علامت استاندارد این محصول برای واحد تولیدی صادر شد.
وی با اشاره به اینکه آرد کامل، یکی از مهمترین مواد اولیه در آشپزی و پختوپز است، گفت: این نوع آرد، که شامل تمام اجزای دانه گندم است، به دلیل داشتن ارزش غذایی بالا، به طور فزایندهای مورد توجه قرار گرفته است.
سرپرست اداره کل استاندارد استان افزود: در تولید آرد کامل، دیگر جوانه گندم از آن جدا نمیشود و حداکثر فقط چهار درصد سبوس از گندم جدا میشود تا بدین شکل آرد کاملی تولید شود که نان نهایی حاصل از آن، حاوی مقادیر بیشتری از مواد مغذی و ویتامینها باشد که برای سلامت افراد جامعه بسیار مفید است.