اشتیاق مردم برای بهره مندی از موسیقی خوب در جشنواره فجر، تداوم برگزاری کنسرت در فصول مختلف را ایجاب میکند و باید از ظرفیت هنرمندان این رشته برای نشاط اجتماعی استفاده شود.
مسعود امامی یگانه از انجمن موسیقی و مسئولان فرهنگی استان خواست، برای برگزاری کنسرت در فصلهای مختلف به منظور ایجاد نشاط اجتماعی و پرورش استعدادهای نو برنامه ریزی کنند.
وی ادامه داد: هنر از مسیر هارمونی به زیبایی و تأثیرگذاری منتهی میشود و فطرت انسان با هنر به آرامش میرسد و اهالی هنر با فضای خشن سازگار نمیشوند، بلکه روحیاتی لطیف دارند و باید روحیه هنرمندان را با برگزاری برنامههای مفرح هنری به جامعه منتقل کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل هم در این برنامه گفت: عطش اهالی فرهنگ دوست استان به موسیقی ارزشمند در این جشنواره بیشتر نمایان شد و سعی خواهیم کرد از ظرفیت هنرمندان برای برگزاری برنامههای دلنشین موسیقی، بیشتر استفاده کنیم.
امیر رجبی افزود: استان اردبیل از ظرفیت موسیقی بالایی برخوردار است و در جشنواره موسیقی فجر، ۱۲ گروه بومی انواع موسیقی سنتی و اصیل فارسی، سنتی ترکی، عاشیقی، پاپ و دف زنی را به نمایش گذاشتند و مردم با شور و شوق زیادی از این برنامهها استقبال کردند.
رئیس انجمن موسیقی استان اردبیل هم با اشاره به فعالیت ۳۵ ساله این انجمن، اظهار کرد: حدود ۱۴۰ هنرمند در این رویداد بزرگ هنرنمایی و همکاری کردند و امسال هنرنمایی اهالی موسیقی و همراهی مردم، بسیار چشمگیر بود.
موسی رجبی اصل افزود: مردم، خواستار تداوم برگزاری کنسرتها در فصول مختلف هستند و نوازندگان و خوانندگان بومی استان، قابلیتهای لازم برای برگزاری انواع کنسرت را در داخل و خارج استان دارند.
وی با بیان اینکه غیر رقابتی بودن این جشنواره در ظهور و بروز هنرمندان موسیقی استان تاثیرگذار بوده است، گفت: خوانندگان و نوازندگانی که مربی و دارای آموزشگاه هستند نیز بدون تعارف در روی صحنهها حاضر شده و اجراهای کمنظیری را به نمایش گذاشتند.
پخش نماهنگ اجراهای چهار شب جشنواره موسیقی و تجلیل از سرگروهها و هنرمندان موسیقی از دیگر بخشهای آئین اختتامیه یازدهمین جشنواره موسیقی فجر در اردبیل بود.