پیشرفت بوشهر متناسب با ظرفیتهای آن نیست
استاندار بوشهر با اشاره به ظرفیتهای فراوان بوشهر در حوزههای مختلف، گفت: پیشرفت استان متناسب با این ظرفیتها نبوده است.
بهگزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، ارسلان زارع در جمع اقشار مختلف مردم بوشهر در سالن فجر با خیرمقدم به رئیسجمهور و اعضای دولت، اظهار کرد: استان بوشهر از ظرفیتها و استعدادها و منابع گوناگون و مواهب الهی برخوردار است و به پایتخت انرژی و اقتصادی کشور مشهور است.
وی افزود: بوشهر با این ظرفیتها، آنگونه که شایسته مردم نجیب استان است توسعه نیافته و کاستیها و عقبماندگیهایی در بخشهای مختلف دارد که امیدوارم در سفر پرخیر و برکت دولت وفاق ملی، بخش زیادی از آنها، رفع شده و بسترسازی برای حل مشکلات دیگر صورت گیرد.
استاندار بوشهر در پایان از حضور رئیس جمهور و اعضای دولت در استان بوشهر تقدیر کرد و گفت: مردم این استان، مردمانی نجیب و شریف هستند که امیدوارم با خدمات دولت، شاهد رضایت خاطر مردم باشیم.