مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه طرح بررسی وضعیت تغذیهای عشایر از دی ماه سال جاری آغاز شده، گفت: جمعیتی بالغ بر ۳۵۰۰ نفر در این طرح در ۱۳ استان کشور مورد بررسی قرار میگیرند تا اقدامات مداخلهای لازم برای این گروه هدف اجرا شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: احمد اسماعیلزاد افزود: وزارت بهداشت، بهروزرسانی اطلاعات تغذیهای عشایر را در دستور کار قرار داده و دانشگاه علومپزشکی لرستان به عنوان مجری این طرح انتخاب شده و منابع لازم در اختیار این مرکز آموزشی قرار گرفته است.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح کرد: این طرح به صورت آزمایشی در استان لرستان از دی ماه سالجاری آغاز شده و تا پایان سال آینده ادامه دارد.
اسماعیلزاده خاطر نشان کرد: عشایر از چند وجه برای کشور مهم قلمداد میشوند و نقش آنها در حوزه کشاورزی، اقتصادی و امنیتی غیرقابل کتمان است. وزارت بهداشت درنظر دارد که اطلاعات تغذیه این گروه را به دست بیاورد و اقدامات مداخلهای لازم را برای آنها انجام دهد.