نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی از تلاش نمایندگان مردم برای پاسخگو کردن وزیر اقتصاد خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام قاسم روانبخش، نماینده مردم قم در مسجد علی ابن ابی طالب(ع) منطقه بنیاد با اشاره به ضرورت نظارت در کشور، گفت: وضعیت اقتصادی کشور مناسب نیست و سیاستهای اقتصادی غلط دولت را علت تورم و گرانی دلار عنوان کرد.
حجت الاسلام روان بخش افزود: مجلس به دنبال پاسخگو کردن وزیر اقتصاد است و وزیر مربوطه باید با اعمال سیاستهای درست اقتصادی بتواند تنش اقتصادی را در کشور کاهش دهد.
وی افزود: در مجلس ما با نظارت و قانون گذاری از حقوق مردم کوتاه نمیآییم و با حرکت جمعی به دنبال سر و سامان دادن امور مردم هستیم.
نماینده مردم قم با انتقاد از عدهای که به دنبال مذاکره با آمریکا هستند و از مذاکرات دوره قبل درس نگرفتهاند، گفت: ترامپ به دنبال مذاکره نیست و با دلال مآبی به دنبال منافع خود است و مذاکره با ترامپ هیچ نتیجهای ندارد.