در رویداد ملی عصر امید تلاش شده تحول در حوزه خدمات الکترونیکی واستفاده از هوش مصنوعی با جدیت دنبال شود.
محمدجواد فرهنگ افزود: استفاده گسترده از این علوم بهویژه هوش مصنوعی میتواند تهدیدی برای حریم خصوصی و امنیت افراد یا فرصتی برای پیشرفت چشمگیر در زندگی باشد.
وی گفت: برای بهرهبرداری بهینه از هوش مصنوعی و کاهش تهدیدات آن، نیاز است که سیاستگذاران، محققان و جامعه بهطور کلی بهطور دقیق و مسئولانه با این فناوری برخورد کنند و فقط از این طریق میتوان ازظرفیتهای بیپایان هوش مصنوعی بهرهبرداری و از تأثیرات منفی آن جلوگیری کرد.
مشاور و دستیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه تأمین امنیت سامانههای فناوری گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) یکی از این کنشگران اجتماعی است که بنا به وظیفه ذاتی و نیز بر اساس رسالت حل مسئله دانشگاه تأثیرگذار در عرصههای مختلف اجتماعی، بانی برگزاری رویداد ملی عصر امید با تکیه بر سه محور اصلی هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و امنیت شبکه شده و در مدت برگزاری این رویداد علمی، میزبان بیش از ۱۲۰ شرکت فناور و محققان برجسته این حوزه از ۱۷ استان کشور از ۱۵ تا ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ بوده است.
محمدجواد فرهنگ، این گردهمایی علمی را فرصتی برای بررسی چالشها، تهدیدات و فرصتهای پیش روی این علوم بیان کرد و افزود: امنیت شبکه بخشی مهم و راهبردی از این حوزه و این علم بوده که در این رویداد سرمایهگذاری خاصی روی آن صورت گرفته و دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در مدت برگزاری میزبان کارشناسان و پژوهشگران حوزه امنیت سایبری بود.
وی گفت: برگزاری این رویدادها، کارگاهها و آموزشها میتواند زمینه ساز آشنایی نیروهای متخصص و مرتبط با این حوزه شود و شرکت کنندگان با آخرین یافتههای امنیت سایبری در سامانهها و دادههای دیجیتالی که در حال ارائه خدمت به دانشجویان، استادان و کارکنان هستند، آشنا میشود.