فرمانده سپاه سردشت به مناسبت اعیاد شعبانیه و دهه فجر با فتحالله محمدپور، جانباز ۷۰ درصد، دیدار و از وی تجلیل کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،سردار صمد محمدعلیزاده در این دیدار با تأکید بر اهمیت پاسداشت ایثارگران گفت: ترویج فرهنگ دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران کوچکترین سپاس از این قشر فداکار و بصیر است. وی افزود که فرهنگ ایثار و شهادت باید همواره زنده نگه داشته شود و به نسلهای آینده منتقل گردد.
فتحالله محمدپور در سال ۷۵، در منطقه عملیاتی کهنهمشکه، حین پاکسازی منطقه، بر روی مین ضدانقلاب رفت و از ناحیه چشم و پای چپ دچار جراحت شد. او که سالها در مسیر دفاع از میهن نقشآفرینی کرده، اکنون نمادی از ایستادگی و فداکاری است.
در این دیدار، فرمانده سپاه سردشت با اهدای لوح تقدیر و هدایا از رشادتهای این جانباز سرافراز قدردانی کرد. همچنین بر اهمیت تکریم و حمایت از ایثارگران تأکید شد.