سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شاهیندژ از دستگیری سه شکارچی غیرمجاز در ارتفاعات این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، جواد اصلانی گفت: در پی دریافت گزارشی از دوستداران طبیعت مبنی بر حضور شکارچیان غیرمجاز در یکی از مناطق ارتفاعات شاهیندژ، مأموران یگان حفاظت محیط زیست بلافاصله به محل اعزام شده و موفق به شناسایی و دستگیری سه متخلف شدند.
وی افزود: در بازرسی از متخلفین، ۵ قطعه کبک شکار شده و ۳ قبضه اسلحه تهپر کشف و ضبط شد. همچنین صورتجلسه تخلف تنظیم و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع گردید.
اصلانی ضمن قدردانی از همکاری دوستداران محیط زیست و حیات وحش، تأکید کرد: حفاظت از منابع طبیعی و گونههای حیات وحش نیازمند مشارکت عمومی است. از شهروندان تقاضا داریم در صورت مشاهده هرگونه تخلف شکار و صید، مراتب را به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان و یا سامانه تلفن رایگان ۱۵۴۰ اطلاع دهند.