فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه گفت: ۱۸۰ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد افیونی در این شهرستان دستگیر شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ سید محمد موسوی افزود: در اجرای رسیدگی به مطالبات و خواستههای مردمی و در راستای ارتقاء احساس امنیت و ایجاد فضای نا امن برای مجرمان و هنجارشکنان، پلیس مبارزه با مواد مخدر شهر دهدشت با همکاری سایر یگانها، ضمن هماهنگی قضائی، پاتوقهای معتادان متجاهر را در محدوده شهر پاکسازی کرد.
وی افزود: در اجرای این طرح ۲۱ خرده فروش مواد افیونی، ۱۵۸ معتاد متجاهر و یک ۱ قاچاقچی مواد مخدر دستگیر شدند.
موسوی تصریح کرد: ماموران در این طرح مقدار ۵۲۸ لیتر مشروبات الکلی، ۱۶۱ عدد قرصهای روانگردان و همچنین یک ۱ قبضه سلاح و ۱۳ کیلو و ۴۹۲ گرم انواع مواد مخدر صنعتی و سنتی، تعداد زیادی آلات و ادوات استعمال و توزیع مواد افیونی را کشف و ضبط و تعداد ۵ دستگاه وسائط نقلیه که برای توزیع موادمخدر استفاده میشد را توقیف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه مبارزه جدی و قاطعانه با توزیع کنندگان و خرده فروشان موادمخدر را از اولویتهای کاری پلیس عنوان کرد و از شهروندان خواست، در صورت اطلاع از توزیع و مصرف مواد مخدر در محله خود موضوع را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.