مدیرعامل راه آهن گفت: انتقال بار از طریق جاده باعث می شود یارانه انرژی را به کشورهای دیگر بدهیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما ، مدیرعامل راه آهن در کنگره جهادی شهدای راه آهن با بیان این مطلب که باید دریک برنامه یک ساله ارتباط ایران را با کشورهای دیگر برقرار کنیم، افزود : ایران در چهار راه شمال جنوب و شرق به غرب قرار دارد که باید ازاین موقعیت جغرافیایی استفاده کرد.
جبار علی ذاکری گفت : یارانه سوخت ارزان قیمت حمل و نقل جاده ای به صلاح کشور نیست. انتقال بار از طریق جاده باعث می شود یارانه انرژی را به کشورهای دیگر بدهیم و درآمد جزیی شامل حال فعالان حمل و نقل می شود.
مدیر عامل راه اهن افزود: اتصال ایران به شبکه ریلی عراق را باید انجام بدهیم و فعال شدن مرزهای خسروی در غرب و مرزهای شرقی در دستور کار قرار دارد.
ذاکری تصریح کرد: در ایام دهه فجر سه قطار ۵ ستاره را فعال کردیم و امیدوارم بتوانیم ۱۵ قطار نیز در سال جدید فعال کنیم .