رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برگزاری المپیادهای دانشجویی تشویقی برای شتاب حرکتهای علمی است تا آنها بتوانند جایگاه و موقعیت علمی بهتری کسب کنند.
وی گفت: خوشبختانه ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در کنار ۱۸ دانشکده فعال بیش از ۲۰ مرکز تحقیقاتی و پژوهشکده داریم که در زمینههای مختلف اعم از مباحث مرتبط به انرژی، فناوریهای نوظهور، دریا و... فعال هستیم؛ بهطوری که امسال در شش رشته راهبردی کشور پذیرش دانشجو داشتیم.
رئیس دانشگاه امیرکبیر افزود: مسابقات علمی در کشور و دانشگاهها به منظور تقویت فعالیتهای علمی برگزار میشود. در واقع برگزاری المپیادها تشویقی برای شتاب حرکتهای علمی است تا دانشجویان جایگاه و موقعیت علمی بهتری کسب کنند.
رهایی با بیان اینکه ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر بستر خوبی برای رشد فعالیتهای علمی داریم، گفت: زمینههایی نظیر امکان تغییر رشته، تحصیل همزمان در دو رشته و... از جمله اقداماتی است که برای حمایت از مسیر نخبگان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر صورت میگیرد تا نخبگان بستر مناسبی برای ادامه مسیر علمی خود داشته باشند.
در این مراسم از ۲۴ دانشجوی برتر المپیادی، ۱۳ دانشجوی ممتاز و ۳۰ استاد مشاور و ۷ برگزیده سایر مسابقات علمی کشوری قدردانی شد.