از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان ماه مجموعه جشنوارههایی با عنوان امامت و مهدویت در ۶۸ واحد دانشگاهی کشور با هدف تبیین و ترویج شعائر ولایی برگزار میشود.
وی با اشاره به نقش دانشگاه آزاد در ترویج علم و دانش در کشور گفت: دانشگاه آزاد اسلامی اگر در جهت تربیت عالم و جهتدهی به علم کار نکند، خروجی نافعی نخواهد داشت و از این رو تلاش میکنیم با استفاده از الگوهای مذهبی برای جهت دادن به علم و عالم بهره برداری کنیم.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه ضمن تجلیل از تلاشهای استاد محمد باقر تمدن مداح پیشکسوت اهل بیت گفت: مداحی و هر رشته هنری نیز مثل هر چیز دیگری امکان انحراف دارد، اما وقتی قلههای مذهبی را نماد میکنیم و پیش چشم میگذاریم، آنها به منزله علمهای هدایت، مانع انحراف در مداحی و هنرهای مرتبط میشوند.
فرشید سلیمی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل هم در این آیین برگزاری جشنواره امامت و مهدویت در سطح کشور از سوی دانشگاه آزاد اسلامی را فرصتی مطلوب برای بالندگی شعرا و هنرمندان حوزههای دینی و مذهبی اعلام کرد.
حمید واحدی زاده، مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان اردبیل هم گفت: محبت اهل بیت (ع) بزرگترین نعمت الهی است که خدا در وجود ما قرار داده و جامعه ما از معرفت یافتگان آن خاندان است.
وی افزود: در چنین جامعهای بهترین شرایط رشد نسلها ایجاد میشود و وجود معصومین (ع) هم به منزله نور هدایت و رستگاری برای انسانها است.
در این مراسم از مقام شامخ پیرغلام و مداح پیشکسوت امام حسین (ع) استاد محمد باقر تمدن نیز تجلیل شد.
اجرای موسیقی، مداحی و شعرخوانی از بخشهای متنوع این آیین بود و در پایان با معرفی نفرات برگزیده جشنواره وفا از آنها تجلیل شد.