رئیس دانشگاه ملی مهارت گفت: حدود ۷۰ درصد نیروی کار کشور فاقد مهارتهای رسمی است و عمدتا مهارتهای تجربی دارند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان، آقای دکتر غلامرضا زمانی در مراسم افتتاح ساختمان کارگاهی و آموزشی سردار شیهد حاج قاسم سلیمانی سیرجانبا اشاره به آموزشهای مبتنی بر مهارت که در دانشگاه ارائه میگردد گفت: کارگاهها بستر اصلی نوع آموزشها تلقی میشوند و اولویت دانشگاه و بخشهای کمککننده به دانشگاه نیز وجود این ساختمانهاست.
وی با اشاره به برنامه هفتم توسعه و تأکید بر آموزشهای مهارتی افزود: در سنوات آتی شاهد حضور دانشآموزان بیشتری در هنرستانها خواهیم بود و دانشگاههای ملی مهارت باید ظرفیتهای ادامه تحصیل فارغالتحصیلان هنرستانهای آموزش و پرورش را فراهم نمایند.
وی ادامه داد: آمایش سرزمینی رشتههای این دانشگاه نشان میدهد بخشهای صنعتی، معدنی و خدماتی در هر نقطه جغرافیایی که فعال باشند به دنبال آن بایستی توسعه رشتههای دانشگاهی نیز صورت گیرد که در شهرستان سیرجان با توجه به در نظر گرفتن نیاز منطقه اتفاق خواهد افتاد.
رئیس دانشگاه ملی مهارت تأکید کرد: یکی از آموزشهای کشورهای در حال توسعه، آموزش مهارتهاست که باید نیروی کار صنایع و معادن را تامین نماید.
رئیس دانشگاه ملی مهارت گفت: بخش دولتی نمیتواند به تنهایی این بار را به دوش بکشد و بایستی صنایع نیز همکاری کرده و پایگاهی را در دانشگاه به نام خود داشته باشند تا از طریق دانشگاه نیروها آموزش ببینند.
دکتر زمانی گفت: با توجه به رشد صنعت و معدن در این منطقه، وجود نیروی متخصص لازم است و حدود ۷۰ درصد نیروی کار کشور فاقد مهارتهای رسمی است و عمدتا مهارتهای تجربی دارند.
وی افزود: دانشجویان دانشگاه ملی مهارت با توجه به رشتهای که در این مراکز انتخاب میکنند ۲ الی ۳ سال آموزش میبینند و سرفصلهای آموزشی در هریک از رشتهها مبتنی بر ارتباط با صنعت و نیاز آن شکل گرفته است.
دکتر زمانی درخصوص آموزشهای فنی و حرفهای و تأثیرگذاری آنها بیان کرد: با توجه به جذب بیش از ۷۰ درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه در بازار کار دانشگاه ملی مهارت در آینده در سطح کشور نمود بسیار خوبی خواهد داشت.